وزارت بهداشت مکزیک اعلام کرد، شیوع ویروس کرونا به حداکثر شدت خود در این کشور رسیده است.
به گزارش سرویس بین المللخبرگزاری صداوسیما، همه گیری ویروس کرونا از زمان ظهور در چین در ماه دسامبر جان دست کم ۳۷۹ هزار و ۵۸۵ نفر را در جهان گرفته است. آمریکا با ۱۰۶ هزار و ۱۸۰ هزار مورد مرگ بیش از همه کشورها تحت تاثیر همه گیری قرار گرفته است. انگلیس با ۳۹ هزارو ۳۶۹ مورد مرگ، ایتالیا با ۳۳ هزار و ۵۳۰ مورد، برزیل با ۳۱ هزار و ۱۹۹ مورد و فرانسه با ۲۸ هزار و ۹۴۰ مورد در ردههای بعدی جای میگیرند.
آخرین اخبار مبتلایان به کووید ۱۹ در جهان آخرین اخبار مبتلایان به کووید ۱۹ در جهان آخرین اخبار مبتلایان به کووید ۱۹ در جهان آخرین اخبار مبتلایان به کووید ۱۹ در جهان آخرین اخبار مبتلایان به کووید ۱۹ در جهان
به گزارش خبرگزاری فرانسه از پاریس، در فرانسه کافه ها، رستوران ها، کالجها و دبیرستان در بخشهای عمده این کشور با دستورالعملهای بهداشتی سختگیرانه بازگشایی شد. اما در مناطق نارنجی که بیشتر تحت تاثیر ویروس قرار گرفته اند از جمله منطقه پاریس، گویان و مایوت رستورانها و کافهها تنها در فضای باز اجازه فعالیت دارند.
همه فرانسویها از این پس میتوانند در فاصله بیش از ۱۰۰ کیلومتری محل سکونت خود تردد کنند. سواحل، موزه ها، بناهای تاریخی و سالنهای تئاتر هم به استثنای مناطق نارنجی میتوانند فعالیت خود را از سر بگیرند.
در مکزیک ویروس کرونا تاکنون بیش از ده هزار مورد مرگ برجای گذاشته است. موارد مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا در روسیه هم روز سه شنبه از مرز ۵ هزار نفر گذشت.
بنابر آمار ادامه ملی آمار که آماری بالاتر از آمار اعلام شده از سوی مقامات بهداشتی دارد بیش از ۴۸ هزار نفر در انگلیس یا به طور قطعی یا مشکوک بر اثر آلودگی به ویروس کرونا جان خود را از دست دادند.
دیوید مالپس رئیس بانک جهان هشدار داد اقتصاد جهان با ضررهای ناپایدار رو به روست و کمبود بودجه برای ترمیم خسارتهای ناشی از همه گیری مانع از احیای اقتصاد میشود. بانک جهانی تاکنون به صد کشور ۱۶۰ میلیارد دلار کمک فوری کرده است.
روسیه روز سه شنبه از طرح احیای اقتصادی ۶۵ میلیارد یورویی خود برای دستیابی به رشد اقتصاد تا پایان سال ۲۰۲۱ خبر داد. در فرانسه دولت برای سال جاری با کاهش ۱۱ درصدی تولید ناخالص داخلی رکود اقتصادی جدی را پیش بینی کرده است.
دولت نیکلاس مادورو رئیس جمهور ونزوئلا و خوان گوایدو رهبر مخالفان برای تامین بودجه لازم به منظور مقابله با ویروس کرونا در این کشور توافق کردند.
دستگاه قضایی آفریقایی جنوبی به دولت دستور داد در برخی تدابیر اتخاذ شده در چارچوب قرنطینه تجدید نظر کند. دستگاه قضایی این تدابیر را ناقض آزادیهای تضمین شده طبق قانون اساسی میداند.
در نیکاراگوئه در حالی که بیمارستانها از بیماران اشباع شده اند، پزشکان در برابر مخالفت مقامات این کشور از مردم خواستند به طور داوطلبانه خود را قرنطینه کنند.
مقامات شهرهای لاپاز و ال آلتو بولیوی خانه بیماران آلوده به ویروس کرونا را که از ماندن در قرنطینه خودداری میکنند علامت گذاری میکنند تا به این ترتیب با موارد بی شمار نقض تدابیر بهداشتی از سوی افراد آلوده به ویروس خودداری کنند.
دولت انگلیس در نظر دارد با برخی کشورها پل هوایی برقرار کند که به این ترتیب مانع از ورود بسیاری از مسافران به انگلیس با اعمال قرنطینه اجباری خواهد شد. اما این تصمیم با نگرانی از سوی فعالان حوزه گردشگری دنبال میشود.
ریو دو ژانیرو روز سه شنبه نخستین طرح بازگشت تدریجی به فعالیت را اجرا کرد. این درحالیست که برزیل همچنان در مرحله صعودی همه گیری است. به این ترتیب برگزاری مراسم مذهبی از سرگرفته میشود و ورزشهای آبی تک نفره بار دیگر در سواحل مجاز خواهد بود.
مقامات سنگال بازگشت صدها هزار دانش آموز را درست چند ساعت پیش از زمان تعیین شده برای بازگشت به مدرسه در بامداد سه شنبه را به تاخیر انداختند و دلیل آن را آلودگی ده معلم به ویروس کرونا اعلام کردند.
در زیمبابوه نیروهای امنیتی با هدف اجرای تدابیر پیشگیرانه مانع از حضور هزاران نفر در مرکز هراره پایتخت این کشور شدند.
میچل باچله کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد اعلام کرد همه گیری و اعتراضات ناشی از کشته شدن جرج فلوید مرد سیاه پوست آمریکایی که در زمان دستگیری توسط یک پلیس سفید پوست دستگیر شد، تبعیض نژادی بومی در آمریکا را برجسته کرد. وی گفت این ویروس نابرابریهای بومی را که برای مدتهای طولانی نادیده گرفته شده بود نمایان کرد.