آماده سازی ۴۰۰ هزار قطعه جوجه در چهارمحال و بختیاری
هماکنون ۴۰۰ هزار قطعه جوجه در چهارمحال و بختیاری آماده کشتار و ورود به بازار مصرف است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، مرکز چهارمحال وبختیاری،مدیرکل جهادکشاورزی استان، از وجود دو میلیون قطعه جوجه در مرغداریهای این استان خبر داد.
ذبیحالله غریب تأکیدکرد:باپرورش این تعداد جوجه در پایان دوره پنج هزارتن مرغ وارد بازار مصرف استان میشود.
غریب افزود: هماکنون ۴۰۰ هزار قطعه جوجه با وزن ۸۰۰ تن آماده کشتار و ورود به بازار مصرف است.
وی تصریح کرد:ازابتدای امسال تاکنون۴۳هزارتن نهاده دامی شامل ذرت، جووکنجاله سویابین کشاورزان، دامداران و کارخانههای تولیدی استان توزیع شد که این میزان پارسال ۱۱۷ هزار تن بود.
غریب همچنین گفت:کارخانههای چهارمحال و بختیاری شیر تولیدی دامداریهای استان را بین ۱۸ تا ۲۴ هزار ریال بهازای هر کیلوگرم خریداری میکنند.
وی گفت:شیردرمغازههای استان بهصورت خردهفروشی کیلویی ۳۰ هزار ریال بهفروش میرسد.