به گزارش
خبرگزاری صدا وسیما، دکتر علی رضا زالی، درباره نظارت بر وضعیت رستورانهای استان تهران، افزود: شهروندان حتما به شرط رعایت شیوه نامههای بهداشتی به رستورانها مراجعه کنند.
وی تاکید کرد: همان طور که بارها اعلام کردهایم، هیچ غذایی به اندازه غذای طبخ شده در منزل از سلامت کافی برخوردار نیست و بهترین الگوی غذایی، همان چیزی است که بر اساس سلیقه و ذائقه خانواده تهیه میشود و طبیعتاً از بهداشت بالاتری برخوردار است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: حضور افراد در رستورانها مانند هر فضای مسقف دیگری نیازمند رعایت چند شرط است. اولین شرط رعایت فاصله گذاری اجتماعی است و افراد مانند گذشته نباید رو به روی هم بنشینند بلکه باید به صورت ضربدری یا متقابل به رأس نسبت به هم قرار بگیرند.
آقای زالی ادامه داد: همچنین تعداد اندکی از افراد باید در رستوران حضور داشته باشند و استفاده از رستوران به حداقل ظرفیت ممکن رسانده شود.
وی ادامه داد: در صورت امکان برای مصرف نمک، سماق و مواردی از این دست باید از ظروف یکبار مصرف استفاده شود و از وسایلی مانند قاشق و چنگال به صورت بسته بندی و ترجیحاً یکبار مصرف استفاده شود.
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، یکی از مهمترین مشکلات بهداشتی در رستورانها را عدم امکان استفاده از ماسک در هنگام تناول غذا عنوان کرد و گفت: به همین خاطر افرادی که در خود علائم بیماری کووید ۱۹ مشاهده میکنند و یا با افراد مشکوک به بیماری در تماس بودهاند، از حضور در رستوران خودداری کنند.
وی توصیه کرد زمان حضور افراد در رستوران کاهش یابد تا احتمال انتقال بیماری کمتر شود.
آقای زالی با تاکید بر اهمیت تهویه مناسب در رستورانها گفت: رستورانهایی که سقف کوتاه دارند و امکان تهویه مناسب در آنها فراهم نیست طبیعتاً پرمخاطرهتر هستند.
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران گفت: سطوح رستوران میتواند به انتقال بیماری کمک کند و در مواد غذایی خام نیز شانس بالاتری برای انتقال بیماری کووید ۱۹ و جود دارد.
دکتر زالی اطمینان از پخت کامل مواد غذایی را نکتهای مهم دانست و افزود: بخش خام مواد غذایی نیز باید به صورت بهداشتی در فرایند آماده سازی تهیه شده باشند تا خطر انتقال بیماری کاهش یابد