فرمانده کل ارتش: ارتقای کیفی و کمی توان و آمادگی رزمی، تعالی معنوی و بصیرتی و رفع نیازهای معیشتی، سه ماموریت اصلی ارتش است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مهمترین اخبار ارتش جمهوری اسلامی ایران در یازدهم خرداد ۹۹ را میتوانید در بسته خبری زیر بخوانید.
ارتقای توان، تعالی معنوی و رفع نیازهای معیشتی، سه ماموریت اصلی ارتش
وی در ادامه به ارتقای توان و آمادگی رزمی و معنوی و بصیرت اشاره کرد و افزود: ارتقاء توان رزمی هم از نظر کیفیت و هم کمیت و متناسب با ماموریت و تهدیدات در دستور کار دائمی ماست. ارتقای آمادگی رزمی به این معنی که آنچه را که داریم به بهترین شکل نگهداری و آماده کنیم و به بهترین شکل به کار بگیریم؛ این وظیفه همه ردههای فرماندهی است.
فرمانده کل ارتش ادامه داد: همچنین تعالی معنوی و بصیرتی دو بال قدرتمند برای اوجگیری و تشخیص صحیح مسیر و هدف است که همه آحاد کارکنان و خانوادههای آنها مشمول این فرمان هستند و سکاندار این موضوع سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با کمک سلسه مراتب فرماندهی است.
امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی با اشاره به زیباسازی منازل سازمانی و زدودن کهنگی از چهره منازل و پادگانها نیز تاکید کرد: موضوع زیباسازی از دستورات فرماندهی معظم کل قوا است و باید در اولویت برنامهها قرار گیرد.
انتشار ۲۳ عکس از شاهکار خلبانان ارتش در جنگ تحمیلی
به گزارش روابط عمومی ارتش، به مناسبت در پیش بودن چهلمین سالگرد آغاز دفاع مقدس، تعدادی از تصاویر تهیه شده در گردان ۱۱ شناسایی تاکتیکی نیروی هوایی ارتش در طول هشت سال جنگ تحمیلی منتشر شد.
در این مجموعه، ۲۳ عکس هوایی که توسط خلبانان شجاع گردان ۱۱ شناسایی نهاجا در طول دفاع مقدس از اهداف متعددی در خاک عراق مانند پایگاه هوایی تکریت، انبارهای مهمات، پالایشگاه الدوره، پالایشگاه کرکوک، شهرهای موصل، اربیل، العماره، تاسیسات نفتی بوزرگان، ترمینال نفتی رأس التنوره، و اماکن حساس و حیاتی در شهر بغداد مانند مجلس الاوطنی عراق، میدان اعظم بغداد و ساختمان وزارت کشور عراق گرفته شده، منتشر شده است.
آنچه گردان ۱۱ شناسایی تاکتیکی را نسبت به دیگر گردانهای نیروی هوایی متمایز میکرد؛ نوع عملیات آنها بود که در عین حالیکه باید عملیات خود را به صورت تک فروندی در عمق خاک دشمن انجام میدادند، هیچگونه سلاحی توسط این هواپیما حمل نمیشد و تنها وسیله دفاعی آن پادهای اخلالگر جنگ الکترونیک ALQ-۱۰۹ و ALQ-۱۱۹ بود. موضوعی که در شعار این گردان یعنی «تنها، نترس، بیسلاح» نیز نمایان بود.
از جمله شهدای این گردان میتوان به شهید والامقام فریدون ذوالفقاری فرمانده گردان ۱۱ شناسایی تاکتیکی اشاره کرد که یکی از برجستهترین خلبانان این گردان محسوب میشد.
پژوهشکده دفاع مقدس و موزه هوانوردی افتتاح میشود
به گزارش روابط عمومی ارتش، آئین افتتاح پژوهشکده دفاع مقدس هوایی، موزه هوانوردی و دفاع مقدس و همچنین اندیشکده ولایت امروز ۱۱ خرداد به مناسب چهلمین سالگرد دفاع مقدس در ستاد فرماندهی نهاجا برگزار میشود.
در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین عباس محمدحسنی رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، سردار سرتیپ بهمن کارگر رئیس سازمان حفظ و نشر ارزشهای دفاع مقدس و امیر سرتیپ عزیز نصیرزاده فرمانده نیروی هوایی ارتش حضور دارند.
حماسه نیروهای مسلح در جبهه سلامت ماندگار خواهد بود
حماسه رزمندگان نیروهای مسلح در دفاع مقدس برای امنیت و حماسه کادر درمانی در مقابله با کرونا در جبهه سلامت در حافظه تاریخ خواند ماند.
به گزارش روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ خلبان سید قاسم خاموشی فرمانده پایگاه چهارم هوانیروز ارتش در آئین تجلیل از کادر درمانی خط مقدم بیماری کرونا که در بیمارستان الزهرا (س) برگزار شد، گفت: امنیت و سلامت دو نعمت پنهانی هستند که از دست دادن آنها موجب شناخته شدن آنها میشود.
وی ادامه داد: یک روز امنیت این مرز و بوم به خطر افتاد و حماسههایی بی بدیل، چون بیت المقدس، فتح المبین و امثال آن به وقوع پیوست و اگر امروز سلامت جامعه در معرض خطر قرار میگیرد کادر درمانی با همان روحیه ایثارگرانه سالهای دفاع مقدس، جان خود را در طبق اخلاص قرار داده و سنگر سلامت را پاسداری کرده و حماسهای آفریدند که تاریخ فراموش نخواهد کرد.
او افزود: یک روز نبرد مردم ما در برابر استکبار در جبهههای حق علیه باطل، یک روز نبرد با داعش در فراتر از مرزها و یک روز نبرد با ویروس منحوس پنهان معنا پیدا کرد.
امیر سرتیپ خلبان خاموشی ادامه داد: اگر روزی خاکیپوشها و سبزپوشان ارتش، سپاه و بسیج و سایر نیروهای مسلح پرچمدار دفاع و قهرمانان این سرزمین بودند، امروز پرچم مبارزه در دست سفید پوشان کادر درمانی قرار دارد و فرزندان ملت در لباس پزشکی و پرستاری در زمان حاضر، حماسهای جاودان آفریدند و با قدمهای استوار و ایثارگرانه خود، خودباوری، خوداتکایی و عظمت ملت ایران را به رخ جهانیان کشیدند.
فرمانده پایگاه چهارم هوانیروز ارتش اضافه کرد: کادر درمانی اعم از پزشکان و پیراپزشکان بویژه پرستاران نه تنها با کنترل ویروس منحوس کرونا، مدافع سلامت و نجاتبخش زندگی انسانها و حافظ سرمایههای انسانی کشور شدند بلکه با ایجاد و افزایش خودباوری ملی، سرمایه اجتماعی نظام را قوت بخشیدند و تاریخ هرگز این ایثار و حماسه را فراموش نخواهد کرد.
وی همچنین خاطرنشان کرد: اگر در دفاع مقدس رزمندگان با ابتکارهای خود راهی برای مقابله با کمبودها یافتند، امروز نیز جوانان دانشمند ایرانی کمبود امکانات را با تولید داخلی جبران کردند تا جاییکه در برخی مواد بهداشتی امکان صادرات فراهم شده است.
در این مراسم از تعدادی کادر درمانی بیمارستان الزهرا (س) تجلیل شد.