مدیر جهادکشاورزی بردسکن گفت: محصول زیره سیاه برای اولین بار در خراسان رضوی در این شهرستان کشت شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مهندس علیرضا مهمیز افزود: با توجه به خشکسالی های اخیر و نیاز به ترویج
وی گفت: بیشترین سطح کشت محصول زیره سیاه خراسان رضوی به میزان 14 هکتار به شهرستان بردسکن اختصاص یافته است و در حال حاضر در 15 روستای منطقه کوهپایه شهرستان این محصول کشت می شود.
این مسئول با اشاره به تاثیر این موضوع بر اشتغال پایدار و بومی مناطق کوهپایه، افزود: زیره سیاه به عنوان یکی از محصولات و گیاهان دارویی، مقاوم به کم آبی است و با 3 آبیاری برداشت می شود.
مهمیز با اشاره به اینکه امروز برخی از شهرستان های استان با الگو برداری از شهرستان بردسکن اقدام به ترویج و توسعه این محصول کرده اند ، افزود: کشت زیره سیاه به لحاظ شرایط آب و هوایی شهرستان بردسکن، برای کشاورزان به صرفه و دارای درآمد خوبی است.
برداشت این محصول از اوایل خرداد آغاز شد و به مدت یک ماه ادامه دارد.