به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مصطفی دارایینژاد اظهار داشت: ما نمیتوانیم هزینه ماسک را از راننده بگیریم و خودمان هم بودجه محدودی داریم، بر همین اساس برخی اوقات خیران میدان ترهبار ماسک و اقلام بهداشتی را به ما میرسانند.
دارایینژاد در گفتگو با برنامه «روزنه» با اشاره به این که ترهبار تنها صنفی است که به طور محصور شده فعالیت میکند، گفت: میدان ترهبار در ۴۰۰ هکتار دیوارکشی شده است و این امر شرایط را برای فعالیت سخت میکند.
وی با اشاره به این که میدان ترهبار در طول یک روز حدود ۲۰ هزار تردد دارد، اظهار داشت: میدان ترهبار به دلیل تامین سبد تغذیه مردم در دوران کرونا فعالیت خودش را در سه نوبت ادامه داد.
رئیس اتحادیه بار فروشان میدان مرکزی میوه و ترهبار اضافه کرد: نوبت فعالیت میدان ترهبار باعث شد تا ۲۰ هزار تردد روزانه به یک سوم کاهش پیدا کند.
وی افزود: ما در دوران شیوع ویروس کرونا از نهادهای مختلفی اعم از آتشنشانی و سپاه پاسداران و مرکز بهداشت و بسیج کمک خواستیم و در هفته حداقل ۳ روز تمام ۴۰۰ هکتار را ضدعفونی کردیم.
مصطفی دارایینژاد توضیح داد: تمام خودروهای ورودی به میدان ترهبار قبل از ورود ضدعفونی میشود.
وی با اشاره به این که تمام حجرههای میدان ترهبار با همکاری صاحب حجره ضدعفونی میشوند، تصریح کرد: میدان ترهبار از نقاط مختلف کشور متقاضی دارد و در طول روز رانندهها از شهرستانهای مختلف به این میدان مراجعه میکنند.
رئیس اتحادیه بار فروشان میدان مرکزی میوه و ترهبار افزود: در حال حاضر تمام بخشهای میدان ترهبار ضدعفونی میشوند.
وی ادامه داد: در روزهای ابتدایی شیوع ویروس کرونا ما در تمام ورودیهای میدان ترهبار به مشتریان و متقاضیان ماسک میدادیم و تمام افراد با ماسک در داخل میدان فعالیت میکردند.
رئیس اتحادیه بار فروشان میدان مرکزی میوه و ترهبار با بیان این که میدان ترهبار تعطیلی ندارد، عنوان کرد: اگر ترهبار تعطیل شود، خانوادهها در تامین مواد غذایی به مشکل میخورند.
پنج میدان میوه و تره بار در محلههای مرکزی شهر تهران راه اندازی میشود
شهردار منطقه ۱۱ گفت: پنج میدان میوه و تره بار تا پایان سال به منظور دسترسی ساکنان محلههای مرکزی پایتخت به مواد غذایی با قیمت مناسب پایان سال آماده خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۱، نصراله آبادیان افزود: از ۱۷ محله این منطقه فقط ۶ محله دارای میدان میوه و تره بار و ۱۱ محله فاقد میدان است که پنج محل برای ساخت بازار میوه و تره بار تعیین شده است.
آبادیان افزود: این بازارهای میوه و تره بار در محلههای پر جمعیت منطقه شامل محله انقلاب، حر، راه آهن، انبار نفت و سلامت راه اندازی خواهد شد و با بهره برداری از آنها بیش از ۹۰ درصد افزایش سرانه در این بخش خواهیم داشت.
او همچنین یادآور شد: در حال حاضر سازمان میادین در حال تهیه نقشههای معماری و انتخاب پیمانکار برای دو میدان میوه و تره باراست و تا پایان سال ۱۳۹۹ این پنج بازار آماده بهره برداری میشود.
اختصاص ۷۷۰ هزار لیتر مواد ضدعفونی به میادین میوه
سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران روزانه ۷۷ هزار لیتر برای ضدعفونی میادین اختصاص داده که در مجموع ۱۰۰ روز به بیش از ۷۷۰ هزار لیتر مواد ضدعفونی کننده رسیده است.
به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ سید سعید راد با تاکید بر اینکه کارکنان و کارگران میادین میوه و تره بار همزمان در دو عرصه مشغول به کار هستند، افزود: این مجموعه علاوه بر امور جاری و ارائه خدمات روزمره به شهروندان، در زمینه انجام اقدامات پیشگیرانه به منظور مقابله با ویروس کرونا نیز به صورت ویژه، مشغول فعالیت مضاعف هستند.
او با اشاره به اینکه ۲۴۵ میدان و بازار میوه و تره بار تهران به مساحت ۱۸۴ هزار و ۳۶۰ متر مربع، علاوه بر شستوشوی روزانه، هر روز به طور متوسط با هفت هزار و ۷۱۶ لیتر محلول با محوریت آب ژاول ضد عفونی میشوند، اظهار کرد: در ۱۰۰ روز گذشته، این مراکز با بیش از ۷۷۰ هزار لیتر مواد، ضد عفونی شدهاند و علاوه بر آن، فضای ۲۷۰ هکتاری میدان مرکزی میوه و تره بار نیز به صورت مرتب و مستمر ضد عفونی میشوند.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار گفت: با وجود همه محدودیتهایی که کشور به دلیل اعمال تحریمهای ناجوانمردانه و مسائل و مشکلات ناشی از شرایط کرونا با آنها رو به روست، استقبال شهروندان از میادین میوه و تره بار افزایش یافته و این مراکز در ۱۰۰ روز گذشته بیش از ۴۰۰ هزار تُن انواع محصولات را عرضه کردهاند.
بیش از ۶ هزار کارگر میادین و بازارهای میوه و تره بار در صف اول خدمات رسانی به مردم قرار دارند و در ارائه خدمت به شهروندان از هیچ تلاش و کوششی فروگذار نمیکنند.
آقای راد گفت: به منظور ارائه خدمات بهتر و بیشتر به مراجعهکنندگان، ساعات کاری میادین و بازارهای میوه و تره بار بعد از عید سعید فطر افزایش یافته و در روزهای عادی، صبحها از ساعت ۸ تا ۱۳ و عصرها از ساعت ۱۵ تا ۲۰، مشغول خدمترسانی به شهروندان است.
تشکیل ائتلافی از شهرداری کلانشهرهای جهان برای همکاریهای مشترک
شهردار تهران در نشست مجازی سازمان UCLG (شهرهای متحد و دولتهای محلی) به لزوم اصلاح شیوههای مدیریتی جهان اشاره کرد و پیشنهاد داد که ائتلافی از شهرداری کلانشهرهای جهان تشکیل شود.
پیروز حناچی در این نشست مجازی که عصر نهم خرداد به میزبانی شهر رم ایتالیا برگزار شد، با اشاره به شیوع ویروس کرونا گفت: به نظر میرسد بحران به وجود آمده ناشی از ویروس کووید ۱۹، به همه ما نشان داد که شیوههای مدیریت سیاسی در سطح جهانی، با نقایص بسیاری روبهرو است. سیاستمداران در کشورهای مختلف نه فقط از تامین حداقلهای انسانی برای بشریت عاجزند بلکه حتی از تامین منافع شهروندان خود نیز ناتوان هستند.
آقای حناچی گفت: تشکیل ائتلافی از شهرداری کلانشهرهای جهان و برگزاری نشستهای دورهای معین با هدف تدوین یک برنامه همکاری مشترک نیاز است تا سبب توسعه فعالیت دولتهای محلی در زمینه اثرگذاری آنها بر تصمیمات کلان بینالمللی تحت پوشش ساختار (UCLG) شود.
او در ادامه به رشد مسئولیتپذیری اجتماعی اشاره کرد که جز با خروج از الگوهای مدیریتی یکجانبهگرا و تقویت چندجانبهگرایی در سطح جهانی در چارچوب تعریف ائتلافهای اجتماعی جدید فراملی ممکن نخواهد شد.
حناچی گفت: تشکیل چنین ائتلافهایی نیازمند رشد مطالبه آن توسط شهروندان کشورهای مختلف است. در واقع این شهروندان هستند که باید دولتهایشان را وادار کنند تا از یکجانبهگرایی پرهیز کنند و مسیرهای جدیدی را در روابط بین ملت و کشور بگشایند.
به اعتقاد شهردار تهران، شهرداریها به عنوان یکی از باسابقهترین و موثرترین نهادهای غیر دولتی وابسته به رای مردم در کشورهای مختلف، میتوانند نقشی بسیار موثر ایفا کنند و به مطالبه مسئولیتپذیری اجتماعی دولتها و بویژه ابرقدرتها در سطح جهانی دامن بزنند.
حناچی اضافه کرد: به عنوان شهردار تهران، در همین راستا تلاش کردم در بحبوحه مبارزه با ویروس کووید ۱۹، تماسهای گستردهای را با شهرداران شهرهای مختلف جهان برقرار کنم و از این طریق مطالبه تقویت همبستگی اجتماعی در سطح جهانی را دامن بزنم. همبستگی نهادهای غیر دولتی مانند شهرداریها و پافشاری آنها بر ابعاد جهانی مسئولیتپذیری اجتماعی میتواند نقطه آغاز تغییری جدی در سیاستهای دولتها باشد.
او در خاتمه با ذکر شعری از سعدی شیراز گفت: در پایان آرزو میکنم که همه ما مشکلات یکدیگر را مشکل خود بدانیم. همانطور که سعدی شاعر پرآوازه پارسی گفته است: بنیآدم اعضای یکدیگرند که در آفرینش ز یک گوهرند/ چو عضوی به درد آورد روزگار /دگر عضوها را نباشد قرار/ تو کز محنت دیگران بیغمی/ نشاید که نامت نهند آدمی است.
بازگشایی خط کندروی بزرگراه آزادگان در محدوده منطقه ۱۹
معاون فنی و عمرانی منطقه ۱۹ از بازگشایی خط کندروی بزرگراه آزادگان در مسیر شرق به غرب خبر داد.
محمدمهدی گندمی با اشاره به نشست ناگهانی و مسدود بودن این مسیر به علت ریزش کانالهای ارتباطی واقع در آن گفت: در همین راستا فعالیتهای ایمن سازی این معبر مواصلاتی مهم در قالب خاکبرداری، تخریب، بتن ریزی، آرماتوربندی و قلوه ریزی صورت گرفت. ضمن اینکه عملیات روکش این معبر حدفاصل خیابان شهید رجایی تا بزرگراه شهید تندگویان با صرف ۶۰ تن آسفالت در مساحت ۳۷ متر مربع نیز اجرا و تکمیل شد.
او افزود: به منظور بهسازی کانالهای تخریب شده در محل نشست عملیات کف سازی و دیوار سازی نقطه اتصال کانالهای بهمنیار، دانشگاه و شقایق در قالب احداث ۱۸ متر کانال بتون آرمه در دو مسیر و کانال ارتباطی بین آنها همچنین سازه منهول دسترسی آن انجام و دالهای بتونی پیش ساخته پیش تنیده به منظور زیرسازی بزرگراه نصب شد.
احداث سازه آبگیری با هدف هدایت آبهای سطحی بزرگراه به کانال بهمنیار در محل ریزش بزرگراه آزادگان، ایجاد کانالهای بتونی ارتباطی به منظور هدایت سیلاب در زمان اجرای کانال، ساماندهی و بهسازی کانالهای سرپوشیده و مدفون و نیز اجرای عملیات ساماندهی حوضچه رسوبگیر کانال بهمنیار به دلیل آسیب در زمان ریزش بزرگراه از دیگر اقدامات اجرایی به منظور بازگشایی این محور بزرگراهی است.
خط کندروی بزرگراه آزادگان به علت ریزش کانالهای بهمنیار، دانشگاه و وصال به طول ۱۸ متر دچار نشست ناگهانی و نیز به دلیل ناایمن بودن تردد در این مسیر با هماهنگی پلیس راهور مسدود شده بود.
بهره برداری از بوستان ارتش احتمالا تا پایان سال
مدیرعامل سازمان بوستانها و فضای سبز شهرداری تهران گفت: بوستان ارتش تا پایان سال برای استفاده عموم مردم آماده میشود.
علی محمد مختاری گفت: ۳۵ هکتار از پادگان ۰۶ ارتش به شهرداری تهران واگذار شده و قرار است ۱۷ خرداد مراسم کلنگ زنی ساخت بوستان ارتش در این پادگان انجام و کار ساخت آغاز شود.
بازنگری در توسعه بزرگراه یادگار امام (ره) ضروری است
بازنگری در توسعه بزرگراه یادگار امام (ره) به منظور بهبود فضاهای بی دفاع شهری، بهسازی بافتهای فرسوده و توسعه فعالیتهای عمرانی محلات ضروری است.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۰، مجید رباطی سرپرست شهرداری منطقه با اشاره به طرح نیمه تمام شاخه جنوب شرقی بزرگراه یادگار امام (ره) حدفاصل میدان جی تا میدان نهم دی و لزوم تعیین و تکلیف محور رنجبر که سالهای سال به دلیل عدم تملک اراضی باقیمانده مشکلات زیست محیطی و بناهای فرسوده را در پی داشته است، افزود: بازپیرایی و ساماندهی وضعیت موجود در محور مذکور تا تصویب نهایی طرح از مهمترین اهداف و اقدامات منطقه است.
او به تملک ۶۰ درصد از املاک طی سالهای گذشته اشاره کرد و اظهار داشت: نداشتن منابع مالی برای تملک املاک معارض باقیمانده، بلاتکلیفی اهالی حاشیه این خیابان و نداشتن امکان اقدامات عمرانی اساسی در این محور منجر به ارائه پیشنهاد بازپیرایی خیابان رنجبر و تبدیل آن به یک خیابان ۳۵ متری و درجه یک شهری شد.
رباطی با تاکید بر توسعه گردشگری و فضاهای تفریحی در خیابان رنجبر و لزوم اجرای طرحهای کوچک مقیاس محلی، افزود: تا زمان تصویب طرح نهایی در این محور اقدامات عمرانی، ترافیکی و خدمات شهری در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: در بخش ترافیکی و عمرانی احداث پارکینگهای محله ای، خط کشی محوری و عابرپیاده، جمع آوری گاردریل، احداث تک جدول، کانیو و نهر، تراش و روکش مکانیزه آسفالت به طول ۲ کیلومتر و انجام اقدامات عمرانی، ترافیکی و خدمات شهری اعم از احداث پارکینگهای محله ای، خط کشی محوری و عابرپیاده، جمع آوری گاردریل، احداث تک جدول، کانیو و نهر، تراش و روکش مکانیزه آسفالت به طول ۲ کیلومتر و همچنین ایجاد فضای سبز، توسعه و احداث فضاهای بازی و ورزشی با محوریت شهر دوستدار کودک و محله شاد از موارد قابل اجرا و در دست اقدام منطقه است.