مدیرکل انتقال خون استان سمنان : ۵۲ بهبودیافته از کرونا با اهدای پلاسما و مشارکت در پویش شکرانه سلامت در مقابله با این ویروس در استان سهیم شدند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان سمنان، وحید بغدادی افزود: پلاسما فرآورده ای حیاتی است که به ویژه در بدن بهبودیافتگان از کرونا دارای ارزش قابل توجهی است.
وی افزود: بهبود یافتگان از کرونا می توانند به شکرانه یافتن سلامتی دوباره، یک ماه پس از بهبودی برای اهدای پلاسما به پنج پایگاه پایگاه انتقال خون در استان سمنان مراجعه کنند.
بغدادی گفت : زمان طلایی برای اهدای پلاسما در بین بهبودیافتگان تا یک ماه است و نباید این زمان طلایی را از دست داد.
وی با اشاره به اینکه هر چه زمان بگذرد کیفیت پلاسما در خون بهبودیافتگان کمتر می شود، ادامه داد: دریافت پلاسمای خون بهبودیافتگان کرونا می تواند نقش مهمی در کمک به بهبود مبتلایان به این بیماری و بهبود شرایط استان در زمینه این بیماری داشته باشد.
مدیرکل انتقال خون استان سمنان به شرایط لازم برای اهداکنندگان پلاسما در پویش شکرانه سلامت اشاره و اضافه کرد: سن اهداکنندگان در این پویش باید بین ۱۸ تا ۶۰ سال باشد و افراد بیماری زمینه ای نداشته باشند.
بغدادی با بیان اینکه اهدای پلاسما آسیبی به بدن فرد اهداکننده وارد نمی کند، درباره شرایط اهدای پلاسما در مقایسه با اهدای خون، افزود: اهدای خون باعث می شود افراد تا سه ماه از چرخه اهدای دوباره خون خارج شوند، ولی اهدای پلاسما ماهانه امکانپذیر است و در همین زمان در بدن فرد جایگزین می شود.
مدیرکل انتقال خون استان سمنان بیان کرد: تزریق پلاسما یکی از روش های موثر برای درمان کرونا از طریق پادتن موجود درخون بهبودیافتگان است.