شهرداری اراک در یک سال اخیر اولویت برنامههای خود را تکمیل طرحهای نیمه تمام قرار داده است.
آقازاده افزود: تقویت زیرساختهای لازم برای توانمندسازی ساکنان مناطق حاشیهای تکلیف مدیریت شهری است و این مهم در شهرداری اراک به خوبی دنبال میشود؛ آسیبزایی در مناطق حاشیهنشین بالا است بنابراین نیاز است که مهارتورزی و توانمندسازی در این مناطق آگاهانه دنبال شود که این مهم نیازمند ایجاد و بهبود زیرساخت است و مدیریت شهری به عنوان مسئولیت اجتماعی این مهم را در اراک به صورت قابل قبولی پی گرفته است.
وی ادامه داد: جوانان مستعد و توانمندی در مناطق حاشیهنشین اراک وجود دارد که باید امکانات مطلوب برای توانمندی آنان مهیا شود و از ظرفیت مشارکت ساکنان در حل مشکلات به بهترین شکل بهره گرفته شود.
آقازاده عنوان کرد: اتحاد، انسجام و همکاری خوب بین اعضای شورای اسلامی کلانشهر اراک با شهرداری این شهر موجب تسریع در روند اجرای طرحهای مختلف شده و این مهم باید روز به روز تقویت شود.
وی بیان کرد: بودجه امسال شهرداری اراک هفت هزار میلیارد ریال است که با برنامههای پیشبینی شده امکان تحقق ۹ هزار میلیارد ریال درآمد در نهاد وجود دارد.
شهردار اراک نیز در این آیین گفت: سرانههای شهری در بخشهای مختلف پارسال با افتتاح طرحهای شهری در کلانشهر اراک، ارتقا یافت و یکی از برنامههای خوب طرح «هر خانه یک درخت» بود که سرانه فضای سبز را به ازای هر نفر،۱۹ و یک دهم مترمربع افزایش داد.
شفیعی افزود: ۶۰ هزار اصله نهال در راستای اجرای طرح هر خانه یک درخت بین مردم توزیع شد و بیش از ۱۳۰ هزار اصله نهال کاشته شد.
وی بیان کرد: همه تلاشها در شهرداری اراک برای تکمیل طرحهای نیمه تمام و ارایه خدمات مطلوب به مردم به کار گرفته شده و از هیچ کوششی دریغ نمیشود.