به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما مقامات کاخ سفید این مطلب را پس از آن عنوان کردند که دونالد ترامپ تهدید به بستن پایگاههای اینترنتیِ کرد که وی آنها را به خفه کردن صدای محافظه کاران متهم کرد.
این مقامات کاخ سفید به جزییات بیشتری در این خصوص اشاره نکرد. هنوز مشخص نیست که چگونه دونالد ترامپ میتواند تهدید برای بستن شرکتهای خصوصی از جمله شرکت توئیتر را دنبال کند.
شرکت توئیتر از اظهار نظر در این خصوص خودداری کرده است.
این مناقشه پس از آن آغاز شد که رئیس جمهور آمریکا در توئیتهایی نوشت رای گیری پستی در انتخابات پیش روی آمریکا به تقلب منجر خواهد شد و شبکه توئیتر نیز روز سه شنبه نخستین بار با اضافه کردن برچسب و لینکی به توئیتهای ترامپ، خوانندگان را به راستی آزمایی حقایق در این زمینه دعوت کرد.
مارک زاکربرگ مدیر اجرایی شرکت فیس بوک روز چهارشنبه در مصاحبهای با شبکه فاکس نیوز اعلام کرد سانسور کردن یک تریبون در واقع " بازتاب درستی " برای نگرانی دولت درباره سانسور کردن نخواهد بود.
شبکه فاکس نیوز کلیپی را درباره این مصاحبه پخش و اعلام کرد این مصاحبه را روز پنج شنبه به طور کامل پخش خواهد کرد.
فیس بوک، اما به پیامهای روز سه شنبه ترامپ درباره رای گیریهای پستی انتخابات پیش روی آمریکا دست نزد.
اتحادیه آزادیهای مدنی آمریکا اعلام کرد اولین اصلاحیه قانون اساسی آمریکا در واقع هر اقدامی را که دونالد ترامپ میتواند انجام دهد، محدود میکند.
شرکتهای فیس بوک و گوگل نیز از اظهار نظر در این خصوص خودداری کرند و شرکت اپل نیز به درخواستها برای اظهار نظر در این خصوص پاسخ نداد.
دونالد ترامپ روز چهارشنبه با ارسال پستهای بیشتری در شبکه توئیتر اعلام کرد: «جمهوریخواهان آمریکا احساس میکنند که رسانههای اجتماعی روی هم رفته صدای محافظه کاران را خاموش میکند. ما پیش از آن که بتوانیم اجازه دهیم چنین اتفاقی بیافتد، آنها را به شدت تعدیل و کنترل میکنیم یا آنها را تعطیل خواهیم کرد.»
رئیس جمهور جمهوریخواه آمریکا همچنین چهارشنبه شب در توئیتی نوشت: «شرکتهای بزرگ صنعت فن آوری اطلاعات هر کاری را در حوزه قدرت بسیار قابل توجه خود برای سانسور پیش از برگزاری انتخابات ۲۰۲۰ به کار میبندند. اگر این اتفاق بیافتد، ما دیگر آزادیمان را نداریم.»
رئیس جمهور آمریکا یکی از کاربران جدی شبکه توئیتر است و بیش از ۸۰ میلیون دنبال کننده دارد.