رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران، رویکرد این دانشگاه و دانشگاه علوم پزشکی تهران در تحقق طرح دانشگاه بدون دخانیات را رویکردی اجتماعی، فرهنگی، پیشگیرانه و سلامت محور دانست.
آقای حمید پیروی با بیان اینکه تاکنون به منظور اجرایی شدن اهداف و سیاستهای خط مشی دانشگاه بدون دخانیات، کارگروههای سهگانه تشکیل شدهاند، اظهار داشت: از آن جمله کارگروه فرهنگی اجتماعی متمرکز بر مدیریت و اجرای برنامههای هنری، ادبی، علمی و ترویجی، برپایی نمایشگاه و جشنواره که با همکاری کانونهای فرهنگی، اجتماعی، انجمنهای علمی و تشکلهای دانشجویی است.
وی ادامه داد: کارگروه مشاوره و درمان از دیگر کارگروههاست که فعالیت آن متمرکز بر برگزاری کلاسهای تربیت درمانگر، کنترل دخانیات فراهم کردن امکان دریافت خدمات حضوری و تلفنی برای افراد متقاضی قطع مصرف فرآوردههای دخانی، تهیه محتوای آموزشی در زمینه ارائه خدمات پیشگیری، مشاوره و درمان است.
رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران با اشاره به تشکیل کارگروه اطلاعرسانی و رسانه متمرکز بر اطلاعرسانی و نشر در راستای اجرای برنامه دانشگاه بدون دخانیات گفت: از مهمترین فعالیتهای صورت گرفته از ابتدای سال ۹۸ میتوان به پشتیبانی از مسابقه ملی «ایدهیابی و سیگار» با هدف کشف و اجرای ایدههای نو، خلاقانه و کاربردی به منظور کاهش مصرف سیگار، ایجاد پویشهای دانشجویی "نه به سیگار" در دانشکده علوم اجتماعی و پردیس فارابی، برگزاری نخستین کارگاه آموزشی تربیت درمانگر کنترل دخانیات با همکاری مرکز تحقیقات و کنترل دخانیات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تولید محتوای آموزشی در زمینه پیشگیری از مصرف دخانیات به صورت چاپی و الکترونیکی اشاره کرد.
پیروی، خاطرنشان کرد: دانشگاه تهران در نظر دارد در صورت اجرای موفقیتآمیز طرح دانشگاه بدون دخانیات تجربیات این طرح را در اختیار سایر دانشگاهها قرار دهد.