جلوه نمایی آثار تاریخی و صنایع دستی اصیل ایرانی در حجره های طبقه ی دوم میدان نقش جهان اصفهان به آرزویی یازده ساله تبدیل شد .
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ کارشناس اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان گفت: با گذشت بیش از 11 سال از آغاز مرمت 200 حجره طبقه دوم میدان نقش جهان، همچنان مرمت 30 درصد از این جحره ها در کلاف مشکلات اقتصادی و اداری پیچیده است.
شهرام امینی با بیان اینکه حجره های مرمت نشده در طبقه بالای بازارچه قیصریه قرار دارد افزود: در سال 88 با آغاز طرح مرمت طبقه دوم میدان امام قرار بود این حجره ها به موزه ای زنده تبدیل شود و محلی برای جلوه نمایی بیش از 50 هزار شی تاریخی باشد.
وی تصرفات غیر اصولی برخی از کسبه از حجره ها طبقه دوم این میدان را یکی دیگر از معظلات پیش روی این طرح مرمتی دانست و افزود: اجرای اندود نامناسب بر روی بدنه آجری دوره صفوی، الحاق تزئینات نامتناسب با ویژگیهای معماری و ایرانی و ایجاد فاضلاب در این قسمت از دیگر مشکلات این طبقه است.
بناهای تاریخی موجود در چهار طرف میدان نقش جهان شامل عالیقاپو، مسجد امام ، مسجد شیخ لطفالله و سردر قیصریه که ورودی اصلی بازارچه اصفهان است.
میدان نقش جهان در ۸ بهمن ۱۳۱۳ به شماره ۱۰۲ در فهرست آثار ملی ایران ثبت شد و در اردیبهشت ۱۳۵۸ به شماره ۱۱۵ جزء نخستین آثار ایرانی بود که بهعنوان میراث جهانی یونسکو نیز به ثبت جهانی رسید.