سالانه 80 هزار تن انواع کنسانتره میوه و آبمیوه در خوی تولید و به بازار های داخلی و خارجی عرضه می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان غربی، دو واحد بزرگ تولید کنسانتره میوه و آبمیوه در
مدیر صنعت، معدن و تجارت شهرستان خوی سهم این شهرستان از تولید کنسانتره و آبمیوه در آذربایجان غربی را 10 درصد اعلام و تصریح کرد: در واحدهای تولیدی، انواع کنسانتره و آبمیوه سیب، پرتقال، انگور، انار، آلبالو و خرما تولید می شود.
مرندی افزود: از لحاظ تنوع خطوط تولید این واحدها یکی از متنوع ترین واحدهای تولیدی کشوردر حوزه تولید کنسانتره و آبمیوه هستند.
چاووشی مدیر گمرک خوی انواع کنسانتره و آبمیوه را از مهمترین محصولات صادراتی از گمرک داخلی خوی ا اعلام کرد و افزود: سالانه حدود 2 هزار و 300 تن انواع کنسانتره و آبمیوه به ارزش 3 میلیون دلار از گمرک داخلی خوی به کشورهای عراق، ترکیه، آذربایجان، هلند و یونان و مالزی صادر می شود.
اجرای طرحهای توسعه واحدهای فرآوری میوه و کنسانتره در خوی از اولویت برنامه های صنایع تبدیلی در جهت تحقق اهداف سال جهش تولید است.
نباتی مدیر کارخانه تولید کنسانتره و آبمیوه خوی از اجرای طرح توسعه این واحد با ظرفیت بیش از 300 تن تولید پوره میوه خبر می دهد و می گوید: بزودی با بهره برداری از این خط تولید با بیش از 70 میلیارد ریال سرمایه گذاری، جذب و تبدیل میوه به پوره در این واحد 40 درصد افزایش می یابد و برای بیش از 30 نفر فرصت شغلی جدید در این بخش از کارخانه فراهم می شود.
توسعه و تکمیل زیر ساخت واحدهای تولید کنسانتره و آبمیوه یک گام مهم در جهت توسعه صادرات غیر نفتی است .
درآذربایجان غربی 53 واحد تولید کنسانتره و آبمیوه با ظرفیت 760 هزار تن فعال است که این واحدها برای 5 هزار 200 نفر فرصت شغل ایجاد کرده اند.