نشست مجازی "نگاه بشر دوستانه به فلسطین و قدس" با حضور بیش از ۷۰ نفر از محققان و علاقهمندان ژاپنی برگزار شد.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما از توکیو، نشست مجازی "نگاه بشر دوستانه به فلسطین و قدس" با حضور بیش از ۷۰ نفر از محققان و علاقهمندان ژاپنی برگزار شد.
در این نشست مرتضی رحمانی موحد سفیر ایران در ژاپن، ولید علی صیام سفیر فلسطین در ژاپن، حسین دیوسالار رایزن فرهنگی سفارت کشورمان در ژاپن، کنجی تومیتا ایران شناس، چیئه ازاکی استاد دانشگاه و متخصص مسائل فلسطین، حجت الاسلام ابراهیم ساوادا اسلام شناس و احسان جوانمردی سخنرانی کردند.
امسال به علت شیوع کرونا و برقراری شرایط اضطراری در شهر توکیو، امکان برگزاری این برنامه به صورت حضوری نبود و با تلاش رایزنی فرهنگی، در فضای مجازی برگزار شد.
حسین دیوسالار، رایزن فرهنگی کشورمان در ژاپن با اشاره به این که روز قدس یادگار ماندگار رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) است گفت: امام راحل با این ابتکار ارزشمند در واقع به اندیشهها و افکار آزادیخواهان و رهبران جهان جهت دادند و موجب شد تا مظلومیت ۷۲ ساله ملت فلسطین به فراموشی سپرده نشود و ضرورت حمایت از این مسیر همواره زنده بماند.
در ادامه سفیر ایران در ژاپن نیز گفت٬ سال ۲۰۲۰ مقارن با ۷۲ سال اشغال گری سرزمین فلسطین است و رژیم نامشروع اسرائیل با تهاجم وحشیانه به ساکنان ستمدیده فلسطین و ارتکاب انواع جرائم ضد انسانی که در تمام آئینهای بشری و ادیان الهی محکوم است ناقض مقررات و قوانین معاصر حقوق بشریست.
در بخش دیگری از این نشست تخصصی، ولید علی صیام سفیر فلسطین در ژاپن گفت: امسال ۷۲ سال از اشغالگری رژیم صهیونیستی میگذرد و با وجود همه توطئهها و برنامه ریزیها باید تاکید کرد که شهر قدس، پایتخت رژیم صهیونیستی نیست بلکه پایتخت فلسطین است و ما اقدامات آمریکا را به هیچ عنوان نمیپذیریم و قدس، اراضی یهودی نیست بلکه متعلق به مسلمانان، مسیحیان و یهودیان است و با غصب شدن توسط صهیونیزم آلوده شده است.
سفیر فلسطین در ژاپن با تاکید بر این که جامعه جهانی در برابر این فجایع سکوت کرده است افزود: نکته مهم این که اگر کشوری غیر از رژیم صهیونیستی در دنیا این گونه عمل میکرد حتما برای آن کشور تحریمهای مختلفی اعمال میشد و باید در برابر این اقدامات مقاومت و ایستادگی نمود.