برداشت توت فرنگی در جویبار مازندران همه ساله از نیمه دوم فروردین آغاز شده و تا پایان خرداد ماه ادامه مییابد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، برداشت محصول توت فرنگی در مازندران همه ساله از نیمه دوم فروردین ماه آغاز میشود و تا پایان خرداد ماه ادامه مییابد، طبق آمار جهاد کشاورزی؛ مازندران با سطح زیر حدود هزار و ۵۰۰ هکتار، پس از استان کردستان رتبه دوم تولید توت فرنگی را در کشور دارد و به طور متوسط برای برداشت توت فرنگی از هر هکتار بین ۲۰ تا ۲۵ نفر نیروی کار لازم است، توت فرنگی حتما باید به صورت دستی چیده شود و هیچ روش مکانیزهای برای آن وجود ندارد.
شهرهای بهنمیر، جویبار، ساری، نکا، بهشهر، قائم شهر، بابل و آمل بیشترین برداشت توت فرنگی را دارند.