شعربافی هنر گذشتگان مردم کویر مرکزی در حال فراموشی بود که دوباره جانی تازه گرفت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ رییس ادراه میراث فرهنگی,صنایع دستی وگردشگری شهرستان آران و بیدگل گفت: این شهرستان از معدود شهرستانهای استان اصفهان است که در زمینه نساجی سنتی به ویژه رشته های پارچه بافی و شعربافی هنوز فعال است که سابقه این هنر ؛ به اواخر قرن نهم هجری و دوره صفویه برمی گردد.
سیدحسین چاکری بادی با اشاره به اینکه شَعر، نوعی پارچه است که با ابریشم و با «دستگاه بافندگی چهاروردی» بافته میشود افزود: عمده نخ به کار رفته در این پارچه ها از ابریشم و پنبه است که در عرض 1متر تا 2 و نیم متر بافته می شود.
وی افزود: دو سوم مردم این شهر در گذشته با داشتن 2 هزار دستگاه نساجی سنتی به حرفه شعربافی فعالیت داشتند و از این هنر کسب درآمد می کردند , که اکنون برنامه هایی از جمله آموزش و صدور مجوز برای احیای این هنر در نظر گرفته شده است.
چاکری بادی با اشاره به اینکه در این هنر بیش از 150طرح و نوع وجود دارد افزود: روزانه می توان با تولید 80 سانتی متر تا یک متر پارچه , زمینه اشتغال پنج نفر به صورت مستقیم و 10 نفر به صورت غیرمستقیم ایجاد کرد و تعداد کارگاه های این هنر درسال جاری نیز به 10 کارگاه افزایش پیدا خواهد کرد.