پیام مکتب امام خمینی راحل، همواره همبستگی میان مسلمانان جهان بوده و شاید اتحاد امروز مقدمهای برای آزادی باشد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما ؛ پیام مکتب امام خمینی راحل، همواره همبستگی میان مسلمانان جهان بوده و شاید اتحاد امروز مقدمهای برای آزادی باشد، آزادی سرزمینی که هر روز با دسیسههای دشمن روبروست. اما وعده الهی محقق و شاخههای به تاراج رفته زیتون به زودی در بیت المقدس جوانه خواهد زد.
۵۷ سال پیش هیچ کس گمان نمیکرد، امام خمینی (ره) نه تنها یک رژیم طاغوتی را سرنگون میکند، بلکه یک رژیم اشغالگر را هم رو به زوال میبرد. امام خمینی از همان سالها فلسطین را مهمترین مسئله جهان اسلام خواند، چرا که آن روزها رژیم صهیونیستی مانند امروز اینچنین ضعیف و ناتوان نبود و صهیونیستها در تاروپود رژیم پهلوی نفوذ داشتند.
سال ۵۷ با رهبری و اتحاد ملت ایران، انقلاب پیروز میشود و حالا مواضع امام در حمایت از مظلومان فلسطین بعد از سالها رساتر و جنبه عملی بخود میگیرد. در اولین گام پرچم فلسطین در ایران برافراشته و صدور نفت به اسراییل قطع میشود.
امام (ره) با درایت روابط اشغالگران و حامیانش را رصد و در فروردین ۵۸ از سازشی میان مصر و اسرائیل بنام کمپ دیوید به خشم میآید و موجی ضد اسراییلی در ایران و منطقه را به راه میاندازد. از سوی دیگر رسانههای بیگانه نیز با انتشار اخبار دروغین بدنبال بدبینی نگاه یهودیان جهان به انقلاب هستند که امام (ره) هوشیارانه پاسخ میدهد و میفرمایند:
مخالفت ما بر این است که یهودی نیستند با تمام ادیان مخالفند، افراد سیاسی هستند به اسم یهود کارهایی را انجام میدهند و همه یهودیها با آنها مخالفند.
جنایات صهیونیسم، تشدید و طرح سازش کارانه در کنار ناتوانی و ضعف اعراب برای مبارزه با اسرائیل به نمایش در آمد و این رژیم غاصب با فرصت طلبی پایتخت خود را به قدس انتقال میدهد و در این زمان ۱۷ مرداد سال ۵۸ امام در ابتکاری با هدف همبستگی مسلمانان آخرین جمعه ماه رمضان را روز قدس مینامند و اینگونه ابتکار جدید امام (ره) به سرعت جهانی شد.
در این برهه زمانی، سران رژیم صهیونیستی بعد از کوتاهی دستشان از منابع ایران حالا با نامگذاری روز قدس خطر را بیشتر احساس میکنند.
با ورود به دهه ۶۰ ایران درگیر صحنه جنگ تحمیلی است. اما آرمان قدس در نگاه امام امت فراموش نمیشود. از سوی دیگر صهیونیستها نیز با شناسایی نقاط امن فلسطینی ها، اردوگاه صبرا و شتیلا در جنوب لبنان را به خون و آتش میکشند. نهادهای به اصطلاح حقوق بشری لب به اعتراض ضد این رژیم باز میکنند. امام (ره) با روشنگری از سناریوی دروغین آنها در یک سخنرانی پرده برمی دارد و میگویند: هیچکس نباید گمان کند دستگهای بین المللی و حقوق بشر برای منافع ملتها قدم بردارند و گمان نکنید مخالفت آنها تاثیری در جنایات اسرائیل داشته باشد.
مبارزه جدی امام (ره) با صهیونیسم بر کشورهای دنیا پوشیده نیست، همچنین ماهیت واقعی آنها بخوبی برای امام روشن و بارها خطر توسعه طلبی آنها را افشا میکند.
حزب الله لبنان در سال ۶۶ با ااگو برداری از جنبشهای انقلابی در بیروت تشکیل و مبارزه علیه اسراییل جان تازهای بخود میگیرد. امام (ره) از ملت فلسطین و لبنان میخواهند مقاومت کنند.
بنیانگذار انقلاب پس از ۱۰ سال هدایت ملت و دفاع از حقوق مظلومان دار فانی را وداع میگوید، اما وصیتنامه امام حکایت از این دارد که موضوع قدس میراثی است که به نسلهای بعد سفارش میکند.
پیامی که حمایت از آن مهمترین مساله جهان اسلام در سراسر عالم تا به امروز شد و در طول این سالها هیچ چیز به اندازه مکتب و کلام امام (ره) مرحم این مقاومت نبود بیش از ۷۰ سال از ایستادگی مردم فلسطین گذشته و صهیونیستها با گذر از انواع طرحهای شکست خورده به معامله قرن رسیدند، معاملهای که از پیش شکست خورده است و اکنون نفسهایی به شماره افتاده که نشان میدهد که تا شکسته شدن شیشه عمر نکبت بار رژیم اسرائیل، زمان زیادی باقی نمانده است.
طیبه خادم جعفری خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما