اولویت های رسانه ای و جریان سازی در خصوص کرونا در کارگروه اطلاع رسانی و مدیریت افکار عمومی ستاد کرونای آذربایجان شرقی بررسی شد.
کسب رتبه نخست کارگروه اطلاع رسانی و مدیریت افکار عمومی در میان کارگروه های ستاد کرونای استان و پیگیری مخاطرات و هشدار های کرونایی و مراقبت های بهداشتی در سطح جامعه از دیگر محورها بود.
مدیر کل صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی در این نشست اولویت روند اطلاع رسانی در شرایط کنونی و مدیریت آن را تشریح کرد و گفت: حوزه های تولید پیام در شبکه استانی تا کنون ۴۵۵ ساعت در خصوص کرونا برنامه و محتوا تهیه و پخش کرده اند.
مرتضی صفری با اشاره به اینکه رسانه های بیگانه در سه ماه گذشته بیش از ۳۰ خط خبری متنوع استانی و ملی مرتبط با کرونا را علیه کشورمان در دستور کار قرار دادند افزود: روشنگری واطلاع رسانی از اقدامات و مطالبات مردمی و به تصویر کشیدن ایثار و همدلی ها موضوعی بود که توانست در روزهای کرونایی نقش آفرینی و با هجمه رسانه ای هم مقابله کند.
وی این را هم گفت که کرونا با تمام مشکلاتی که داشت اما با شرایط یکسانی که برای کشورهای دنیا ایجاد کرد باعث شد چهره واقعی و ظرفیتهای ساختگی غرب آشکار شود به طوری که کشور ما توانست در این میدان سخت، نمره قابل قبولی کسب کند.
مدیرکل صداوسیمای استان ادامه داد: این کارگروه از ابتدای شیوع کرونا در استان تشکیل شد و آغاز به فعالت کرد و عهده دار اطلاع رسانی و هدایت و آموزش افکار عمومی بود.
صفری افزود : با تلاش اعضای کارگروه این حوزه کاملا مدیریت شده تا جایی که اکنون به نتایج مثبتی دست یافته ایم و این کارگروه توانسته در رتبه اول قرار گیرد.
وی گفت: وجود آموزه های دینی در رعایت بهداشت فردی در کشور ایران که موجب آشکار شدن چهره وحشی غرب شد، فرهنگ ایثار و از خودگذشتگی و جهاد در بین ایرانیان که این نگاهی متفاوت به مقوله انسانیت در غرب دارد، و نوعی اعتماد بین نظام و ملت در ایران، از جمله عواملی هستند که کشور ما توانست در مقایسه با غرب نمره قابل قبولی در مقابله با کرونا کسب کند.
صفری خاطرنشان کرد:بحث مواسات و کمکهای مردمی هم دیگر موضوعی هست که با هدایت و به تصویر کشیدن رسانه ها کمک بزرگی در بحران کرونا در کشور بود.
وی فضا سازی ها و هجمه های رسانه های بیگانه را علیه ارزش های دینی و قشر مذهبی موضوع مهم دیگر در کشور دانست و گفت: در بحث کرونا دشمنان به دنبال جریانسازی های مختلف در کشور ببودند تا فضا را مسموم کنند اما رفتارهای منطقی و تبعیت از رهبر انقلاب در اولویت دادن به توصیه های بهداشتی نشان داد که دین تقابلی با سلامت و امنیت فردی افراد ندارد.
در ادامه این نشست باقری دبیر این نشست با ارائه گزارشی از عملکرد کارگروه گفت : تا کنون ۵۱ مصوبه در این کار گروه داشتیم که همه به مرحله اجرا رسیده و این باعث شده عملکرد موفقی داشته باشیم.
وی اطلاع رسانی و آموزش، پاسداشت مدافعان سلامت، هشدار به مردم با رویکرد امید و روشنگری، پاسخگویی به هجمه های شبکه های معاند و آگاهی به مردم، مواسات و اهمیت دادن به فاصله گذاری اجتماعی را از اهداف و برنامه های اجرایی این کارگروه اعلام کرد.
حسینی مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز هم در این نشست با هشدار در مورد وضع روزهای آینده استان گفت : با توجه به شرایطی که بر جامعه حاکم شده مردم احساس می کنند کرونا تمام شده و اگر فاصله گذاری اجتماعی و دستور العمل های وزارت بهداشت در استان رعایت نشود و مردم به همین صورت بدون توجه به شرایط موجود پیش بروند امکان بازگشت به روزهای اول وجود دارد.
در این نشست هر یک از ارگانها و نهادهای عضو کارگروه به بیان نظرات و عملکرد خود پرداختند.
همچنین ساخت مستند هایی در زمینه فعالیتهای جهادی در روزهای کرونایی، مدافعان سلامت و برنامه های آموزشی برای ترویج فرهنگ فاصله گذاری اجتماعی مورد تاکید قرار گرفت.