برداشت جو ، از2 هزار و500 هکتار مزارع شهرستان آران و بیدگل آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ مدیر جهاد کشاورزی آران و بیدگل با بیان اینکه حدود ۸۰ درصد محصول با کمباین و بقیه به صورت سنتی ودستی برداشت ميشود، گفت: پیش بینی میشود از هر هکتار بین 4 تا 4 و نیم تن جو برداشت شود.
حسین فتاحی افزود: امسال حدود 40 درصد سطح زیر کشت افزایش یافته اما نسبت به میانگین بلند مدت حدود 70درصد کاهش داشته است.
برداشت جو در آران و بیدگل تا دهه سوم خرداد ادامه دارد.