با شیوع کرونا
۳۵ درصد ایتالیاییها بیکار شده اند
یک بنیاد اروپایی اعلام کرد ویروس کرونا در ایتالیا موجب از دست دادن اشتغال و بیکاری بیش از ۳۴ درصد ایتالیاییها شده است.
به گزارش
سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از پایگاه اینترنتی ایتالیایی زبان "گاتزتا"، "بنیاد بهبود شرایط زندگی و اشتغال اتحادیه اروپا" با اشاره به همه گیری ویروس کرونا در ایتالیا و لطمه آن بر اقتصاد این کشور، در گزارشی اعلام کرد به علت عواقب ناشی از بیماری کووید-۱۹، بیش از ۳۴ درصد از ایتالیاییها شغل خود را به طور دائم یا موقت از دست داده اند.
نظرسنجیهای این بنیاد از تاریخ ۹ تا ۳۰ آوریل امسال (۲۱ فروردین تا ۱۱ اردیبهشت ۹۹) از ۸۶ هزار و ۴۵۷ نفر از شهروندان اتحادیه اروپا و انگلیس و دریافت جواب کامل و درست از ۶۲ هزار و ۷۵۵ نفر در رده سنی بالای ۱۸ سال، حاکی از آن است، ایتالیا از جمله کشورهایی است که به علت ویروس کرونا، از نظر اشتغال بیشترین آسیب را دیده است.
۴ ممیز ۷ دهم درصد از شهروندان ایتالیایی در پاسخ به سوال " آیا طی همه گیری کرونا کار یا قرارداد خود را از دست داده اید؟ " گفتند: "بله، به طور دائم کار خود را از دست داه ایم". ۲۹ میمز ۷ درصد نیز جواب دادند: "بله، به طور موقت کار خود را از دست داده ام". یعنی در مجموع، ۳۴ ممیز ۳ دهم درصد از شهروندان ایتالیایی کار خود را در دوران به اصطلاح کرونایی از دست داده اند. اما، میزان متوسط در اتحادیه اروپا ۲۸ ممیز ۵ دهم درصد است که ۵ ممیز ۳ دهم به صورت قطعی شغل خود را از دست داده اند و ۲۳ ممیز ۲ دهم درصد به صورت موقت بیکار شده اند.
صندوق بین المللی پول نیز پیش بینی کرده است، در میان کشورهای گروه ۷، تولید ناخالص داخلی ایتالیا در سال ۲۰۲۰ میلادی، پس از یونان، بیشترین کاهش را خواهد داشت. این میزان از کاهش در یونان برابر با ۱۰ درصد، اسپانیا ۸، فرانسه ۷ ممیز ۲ دهم و آلمان ۷ درصد خواهد بود. پیش بینیهای این صندوق و دیگر نهادهای بین المللی حاکی از کاهش ۶ تا ۹ ممیز ۵ دهم درصدی تولید ناخالص داخلی ایتالیا است. همین موضوع موجب کاهش ۱۰۷ تا ۱۷۰ میلیارد یورویی تولید ملی این کشور خواهد شد.
اما برای اولین بار از زمان "رکود بزرگ اقتصادی"، هر دو اقتصاد پیشرفته و در حال توسعه، در رکود هستند. طبق گزارش صندوق بین المللی پول، با کاهش ۳ درصدی تولید ناخالص جهانی که موجب از دست رفتن ۹ هزار میلیارد دلار، یعنی بیشتر از مبلغ اقتصادهای آلمان و ژاپن خواهد شد، این بدترین بحران سیستماتیک تا به امروز است.