با گرم شدن هوا عشایر منطقه انگوت اقدام به پشم چینی گوسفندان کرده و آماده کوچ به ییلاقات می شوند. رعایت بهداشت ، جلوگیری از گرمازدگی و انگل گنه از مزایای پشم چینی گوسفندان بشمار می رود.
وی افزود: این عشایر سالانه 1500 تن گوشت قرمز و 4هزار تن شیر و بالغ بر 3هزار متر مربع صنایع دستی تولید می کنند و از لحاظ تولیدات صنایع دستی دارای رتبه اول استانی هستند.
به گفته سرداری معمولا پشم چینی از اول اردیبهشت تا 20اردیبهشت ماه انجام می گیرد تا عشایر آماده کوچ به مناطق ییلاقی شوند.
80درصد پشم تولیدی عشایر انگوت راهی سایر استان ها می شود.