کارشناس روابط بینالملل گفت: رفتار کشورها در آزمون مقابله با کرونا نشان داد که مشکلات ساختاری حل نشدهای در برخی کشورهای غربی وجود دارد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما آقای فواد ایزدی در برنامه تیتر امشب دوشنبه شب شبکه خبر افزود: مدیریت ساختاری در برخی کشورهای غربی رها شده است.
وی گفت: تنها مشکل مدیریتی ترامپ و جانسون نیست؛ بحث مشکلات ساختاری است که در برخی کشورها وجود دارد.
آقای ایزدی افزود: صفهای غذا، نداشتن بیمه و کمبود اقلام بهداشتی نشان میدهد که مشکلات ساختاری حل نشدهای در برخی کشورهای غربی وجود دارد.
کارشناس روابط بینالملل با بیان اینکه احساس ناامنی در رفتار شهروندان موثر است گفت: اگر احساس کنید که مایحتاج خودتان وجود خواهد داشت هیچ وقت به فروشگاهها هجوم نمیبرید.
وی افزود: آمریکا در بحرانهای اقتصادی قبلی به اروپا کمک مالی کرد، اما در سال ۲۰۲۰ مقامات کاخ سفید ادعای رهبری هم ندارند و این نشان دهنده افول آمریکاست.
این کارشناس روابط بینالملل گفت: در غرب تفکر داروین که همان راز بقا بود در بعد اجتماعی در رابطه با کرونا اجرا شد و در فرهنگ غرب افراد مسن جایی در سیستم سرمایه داری ندارند.
آقای ایزدی همچنین افزود: در تفکر غرب قدرت بسیج کنندگی نداریم و در آمریکا حرکت مردمی وجود ندارد.
این کارشناس روابط بینالملل گفت: دنیای پسا کرونا متفاوت خواهد بود، چون خیلی از مسائل تسریع میشود. بحث نفوذ منطقهای روسیه، چین و ایران بر میگردد و بحث ملی گرایی افزایش پیدا میکند.
خبرنگار صدا و سیما در انگلیس هم در ارتباط تصویری با این برنامه گفت: دولت جانسون، ویروس کرونا را زیاد جدی نگرفت به همین علت جامعه انگلیس از کرونا آسیب جدی دید.
آقای مجتبی قاسمزاده افزود: دو ماه بعد از شیوع کرونا، امکانات بهداشتی در شهرهای انگلیس کم یاب است و از دو سال پیش پزشکان تظاهرات و به کمبود اقلام بهداشتی اعتراض کردند و نیازهای مراکز مراقبتی با کمبود محسوس اقلام بهداشتی از جمله دستگاه تنفسی مواجه شده است.
وی گفت: براساس آمار دولتی ۳۲ هزار نفر به علت کرونا فوت کرده اند این در حالیست که برخی رسانهها آمار فوتیها را تا ۵۵ هزار نفر هم اعلام کرده اند.
خبرنگار صدا و سیما در آمریکا هم در ارتباط تصویری با این برنامه گفت: با کرونا نارضایتی در آمریکا بیشتر شده است.
آقای کامران نجفزاده افزود: امنیت غذایی در آمریکا دچار آسیب شده است و بیشتر از ۸۰ هزار نفر در آمریکا به علت کرونا فوت کرده اند و رسانههای طرفدار دموکراتها از واقعیتهای میدانی ضد ترامپ نمیگذرند.
خبرنگار صدا و سیما در ترکیه هم در ارتباط تصویری با این برنامه گفت: بحران کرونا در غرب موجب انتقاد ترکیه از رفتار غرب شده است و معتقدند بهتر از غربیها با کرونا مقابله کرده اند.
آقای کاملی افزود: اقتصاد ترکیه از کرونا تاثیر پذیرفته است و دولت ترکیه برخی بانکهای اروپایی را محدود کرده است.
خبرنگار صدا و سیما در روسیه هم در ارتباط تصویری با این برنامه گفت: کرونا در روسیه رشد داشته است، اما مرگ و میر در روسیه کمتر از یک درصد است.
آقای علی دارابی افزود: در روسیه افراد مسن و دارای بیمار زمینهای هنوز اجازه خروج از منزل ندارند و اقتصاد روسیه از کرونا آسیب جدی دیده است.
خبرنگار صدا و سیما در لبنان هم در ارتباط تصویری با این برنامه گفت: از ۱۰ اسفند زمانی که محدودیتها در لبنان اجرا شد؛ حزب الله لبنان با تمام قوا به کمک مردم شتافت و نقش مهمی در مقابله با کرونا داشته است.
آقای حسن عظیم زاده افزود: سازمان بهداشت جهانی به نقش حزب الله در کنترل بیماری کرونا اذعان کرده و این نشان دهنده این است که قدرت حزب الله در خدمت مردم است.