رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: تاکنون ۲۵۰ هزار هکتار اراضی استان مطالعات زهکشی انجام شد.
او افزود: دولت علی رغم همه تنگناهای مالی که دارد اما در بخش آب و خاک بویژه در سامانههای نوین آبیاری، تجهیز، نوسازی و یکپارچه سازی اراضی شالیزاری و لایروبی آببندان ها اتفاقات خوبی رقم خورد و اعتبارات خوبی تخصیص داده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه بخشی از مطالعات زهکشی اراضی شالیزاری استان در چهار دهه گذشته انجام شد، افزود: تاکنون ۲۵۰ هزار هکتار اراضی استان مطالعات زهکشی انجام شد و باید ردیف بودجه اعتباری برای اجرای آن اختصاص پیدا کند.
شهیدی فر گفت: پیگیریهای زیادی برای اعتبارات لایروبی آببندان ها در حال انجام است که مقرر شد ۹۰ درصد اعتبارات این طرح در حوزه جهاد کشاورزی باشد تا بهتر هزینه شود.
او بیان کرد: با توجه به شروع کرونا، بخش کشاورزی در سال جهش تولید توانست تاکنون رشد اقتصادی ۱۰ درصدی کشور را به خود اختصاص دهد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد: با توجه به اینکه نیمی از طرح های استان در بخش کشاورزی متمرکز شده است، میطلبد از سوی فرمانداران در شهرستانها اعتبارات قابل ملاحظهای برای پروژههای این بخش تخصیص پیدا کنند.
شهید فر افزود: مسئولان مراکز جهاد کشاورزی در شهرستانها در تمام پروژههای عمرانی و غیر عمرانی باید اطلاعات کافی و لازم را داشته باشد تا بتوانند همراهی کامل با مدیران و مسئولان بخش کشاورزی داشته باشند و جهاد کشاورزی در اجرای سردهنه ها هیچ گونه دخالتی ندارد و اجرای آن مربوط به شرکت آب منطقهای است.
مدیر آب و خاک و امور فنی مهندسی جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه فعالیتهای مدیریت آب و خاک تقاضا محور است و بر اساس تقاضای کشاورزان فعالیتهای خود را انجام میدهیم، گفت: به دلیل گستردگی کار آب و خاک باید مدیریت ترویج در کنار اجرای فعالیتهای ما قرار گیرد تا بتوانیم بهره وری بیشتری در اجرای پروژهها داشته باشیم.
فرزین فرهادی افزود: مسئولین مراکز جهاد کشاورزی و بخش ترویج به دلیل اینکه حضور گستردهای در روستاها دارند باید نسبت به آگاه سازی کشاورزان از مزایای پروژههای آب و خاک اقدام کنند.
او با بیان اینکه پروژه سامانه نوین آبیاری یکی از پروژههای آب و خاک در جهاد کشاورزی است که دولت اعتبار خوبی برای اجرای آن در اختیار کشاورزان قرار میدهد، خاطر نشان کرد: در سال جدید دولت به ازای هر یک هکتار، ۱۸ میلیون تومان تسهیلات برای اجرای سامانه نوین آبیاری به بهره برداران تخصیص میدهد.
مدیر آب و خاک و امور فنی مهندسی جهاد کشاورزی مازندران بر نظارت اجرای پروژهها در این بخش از سوی کارشناسان مربوطه تاکید کرد و افزود: نظارت بر پروژههای آب و خاک پاشنه آشیل طرحها است.
فرهادی با اشاره به اینکه اجرای برخی پروژهها به دلیل شرایط آب و هوایی مانع انجام کار میشد که رؤسای آب و خاک در شهرستانها انجام آن را به روزهای پایانی سال موکول نکنند، گفت: سال گذشته ۱۲۰ میلیارد تومان برای اجرای پروژههای آب و خاک به مازندران تخصیص یافت.