به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، آقای محمود نیلی احمدآبادی در هفتمین جشنواره آموزشی دانشگاه تهران که در سالن همایش های این دانشگاه برگزار شد به نقش رشته های بین رشته ای اشاره کرد و افزود: امروزه این نقش بیش از گذشته خود را نشان داده است و در حوزه های مختلف فناوری شاهد حضور و همکاری میان شبکه های مختلف علمی از جمله دانشگاه تهران با دانشگاه علوم پزشکی تهران و حتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هستیم تا در عرصه های مختلف علمی از جمله بحث کرونا بتوانیم جزو سردمداران در سطح جهان محسوب شویم.
وی گفت: ما می توانیم دانش فناوری و مبارزه با ویروس کرونا را در سطح دانشگاه های خود داشته باشیم تا در این عرصه شاهد توسعه علمی در عرصه های مختلف باشیم.
رئیس دانشگاه تهران افزود: ویروس کرونا به ما نشان داد که با وجود نگرانی هایی که در جهان وجود دارد هم اکنون بسیاری از کشورها به بحث امنیت و امنیت غذایی توجه نشان می دهند و ما در دانشگاه تهران باید به این موضوع توجه کنیم تا در مقابله با این گونه حوادث بی دفاع نباشیم.
نیلی احمدابادی به آموزش الکترونیک در این دانشگاه اشاره کرد و گفت: در حوزه آموزش الکترونیک با حفظ همه ارزش ها باید به دنبال توسعه آموزش التکرونیک در عرصه بین الملل باشیم تا بتوانیم در مقابله با شیوع ویروس کرونا جزو کشورهایی که راهکارهای جدید برای سرمایه گذاری ایجاد کرده اند باشیم.
آموزش الکترونیکی می تواند به آموزش حضوری کمک کند
رئیس دانشگاه تهران گفت : تماس هایی برای توسعه و برگزاری آموزش های الکترونیکی از دانشگاههای معتبر جهان با دانشگاه تهران گرفته شده است تا شاهد توسعه آموزش الکترونیکی در سطح بین الملل باشیم .
محمود نیلی احمدآبادی در حاشیه هفتمین جشنواره آموزشی دانشگاه تهران در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار ما افزود : امروز شاهد برگزاری هفتمین دوره از جشنواره آموزشی در دانشگاه تهران با هدف تاکید بر آموزش در سطح دانشگاهها هستیم و از حدود 50 عضو هیئت علمی و کارمند و استادان پیشکسوت این دانشگاه که در حوزه آموزشی فعال بودند، تقدیر شد.
وی درباره آموزش الکترونیکی گفت : دانشگاه تهران با توجه به امکاناتش در عرصه آموزش الکترونیکی در زمان شیوع ویروس کرونا فعال بود و در این عرصه توانستیم دانش بسیار خوبی را در آموزش های الکترونیکی ایجاد کنیم و همین موضوع موجب خلق یک ارزش در کشور شده است.
نیلی احمدآبادی افزود : برای توسعه علم و دانش کسی معتقد نیست که آموزش الکترونیکی جایگزین آموزش غیر حضوری شود بلکه این آموزش ( آموزش الکترونیکی ) در شرایط ویژه و برای افراد خاص توصیه می شود .
رئیس دانشگاه تهران با بیان اینکه آموزش الکترونیکی می تواند به آموزش حضوری کمک کند، گفت : در آموزش الکترونیک دانشجو در هر زمان بدون حضور در کلاس درس می تواند مطالب آموزشی را فرا گیرد و آموزش الکترونیک کمک می کند بسیاری از مطالب در قالب آموزشهای الکترونیکی به دانشجو ارائه شود .
وی تاکید کرد : همچنین در آموزش الکترونیک هزینه ها به شدت کاهش می یابد و آموزش های الکترونیک به دانشگاه کمک می کند که دانشجویان بین الملل به فعالیت های آموزش علمی بپردازند .
رئیس دانشگاه تهران گفت : هم اکنون از دانشگاه های معتبر دنیا با دانشگاه تهران برای برگزاری دوره های مشترک الکترونیکی تماس گرفته شده و این ظرفیت بزرگی است که ما می توانیم مستقل از ظرفیت جغرافیایی و وضعیت مالی و شرایط زندگی افراد آموزش الکترونیکی را به تمام متقاضیان در سطح جهان ارائه دهیم .