موفقیت دانشگاه شهرکرد در تولید سیب زمینی بذری
دانش پژوهان دانشگاه شهرکرد تولید کشت سیب زمینی بذری را به مرحله تجاری رساندند.
به گزارش
خبرگزاری صدا وسیما مرکز چهارمحال و بختیاری، مسئول این طرح و عضو هیت علمی دانشگاه شهرکرد گفت: بعد از یک سال تحقیق و با کمک مرکز نوآوری دانشگاه شهرکرد تولید سیب زمینی بذری به روش ایروپونیک انجام شد.
آقای برزگر گفت: مرکز نوآوری دانشگاه شهرکرد با این کار موفقیت تولید بذر سیب زمینی را به نام خود رقم زد.
وی گفت: وابستگی کشور به هزار تن غدد سیب زمینی سبب شده تا این پژوهش کاربردی شود.
به گفته آقای برزگر، روش ایروپونیک عملکرد بیشتری دارد و با مصرف حداقل آب سیب زمینی عاری از ویروس تولید میشود.
مسئول این طرح گفت: روش ایروپونیک یا هواکش مزایای دارد به طوری که در هر مترمربع هزار غده برداشت میشود و در مزرعه ۳۰ تا ۴۰ درصد عملکرد بیشتر دارد.
آقای برزگر افزود: میزان مصرف آب و غذا در این روش کمتر از ۵ درصد است و کمترین هدر رفت آب را دارد.
سالانه بیش از هزار تن سیب زمینی بذری وارد کشور میشود .
پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری قرار است این محصول را تجاری سازی و وارد بازار مصرف کند.
موفقیت دانشگاه شهرکرد در تولید سیب زمینی بذری
موفقیت دانشگاه شهرکرد در تولید سیب زمینی بذری
موفقیت دانشگاه شهرکرد در تولید سیب زمینی بذری
موفقیت دانشگاه شهرکرد در تولید سیب زمینی بذری
موفقیت دانشگاه شهرکرد در تولید سیب زمینی بذری
موفقیت دانشگاه شهرکرد در تولید سیب زمینی بذری
موفقیت دانشگاه شهرکرد در تولید سیب زمینی بذری