رسیدن تولید به برداشت سالانه 300 هزار تُن انواع محصولات سبزی و صیفی در استان اصفهان ،نتیجه موفق تغییر الگوی کشت است.
مهرداد مرادمند با بیان اینکه هزار و 856 گلخانه فعال در استان اصفهان وجود دارد، افزود: در سالهای گذشته توسعه کشت گیاهان دارویی و محصولاتی مانند زعفران و موسیر را در استان شاهد بودیم.
وی،خیار، گوجه فرنگی، فلفل دلمهای رنگی، بادمجان، توت فرنگی، سبزی برگی و غدهای از مهمترین تولیدات گلخانه ایی استان اصفهان بیان کرد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان ادامه داد: سالانه 130 میلیون شاخه و اصله انواع گل و گلدان و گیاه تزیینی در وسعت 180 هکتار گلخانه استان تولید میشود که شامل شاخه بریده، گیاهان آپارتمانی، درخت و درختچه، گلهای فصلی و نشایی است.
مرادمند بیان کرد: سالانه 50 هزار تن انواع محصولات گلخانهای از این استان به خارج از کشور صادر میشود و سیاست ما همچون وزارتخانه توسعه این نوع کشت و کار است.