استاندار آذربایجان شرقی گفت: خوشبختانه روند بیماری در کشور و استان مدیریت شده و شاخصها نشاندهنده حرکت به سمت مهار بیماری است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمدرضا پورمحمدی در نوزدهمین جلسه ستاد استانی مدیریت و مقابله با کرونا، در همین حال افزود : این به معنی عادی شدن شرایط و پایان یافتن بیماری نیست و اگر در رعایت توصیههای بهداشتی کمتوجهی و بیدقتی شود احتمال افزایش میزان شیوع بیماری وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه خوشبختانه آمار جانباختگان کرونا روزبهروز کاهش مییابد، افزود: افزایش آمار مبتلایان در برخی از روزها، به خاطر تلاش بیشتر و هدفمندتر برای بیماریابی و افزایش تستهای انجامشده است.
استاندار آذربایجان شرقی همچنین گفت : کرونا هم روزی تمام می شود ولی باید خود را برای مقابله با آثار و تبعات اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی آن آماده کنیم.
وی به رها شدن معتادان متجاهر در تبریز در پی پذیرش نشدن در مراکز نگهداری و درمان از جمله مرکز ماده 16 در پی شیوع کووید 19 نیز اشاره کرد و گفت : این مسأله شایسته تبریز نیست که پس از سالیان زیادی که برای پاک کردن چهره تبریز از معتادان متجاهر کشیده شده است حال این عده در شهر پراکنده شوند.
راستگو، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی هم در این جلسه با بیان اینکه حساسیت اجتماعی نسبت به بیماری کرونا همچنان باید حفظ شود، افزود: شهرداری تبریز برای رعایت پروتکلهای بهداشتی در اماکن عمومی و مسقف مانند بازار تبریز و همچنین ناوگان حملونقل عمومی اقدامات لازم از قبیل فروش ماسک در ورودی این اماکن را انجام دهد.
صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز هم گزارشی از آخرین وضعیت بیماری کرونا در استان ارائه کرد و گفت: آمار جانباختگان و مبتلایان بستریشده در بیمارستانها نسبت به دو هفته گذشته کاهش یافته است.
محمدزاده مدیرکل سیاسی استانداری آذربایجان شرقی هم در خصوص تأمین اقلام بهداشتی و مواد ضدعفونیکننده، گفت: از زمان تشکیل ستاد مقابله با کرونا، 64 پروانه بهداشتی برای 52 واحد تولیدی و 60 مجوز برای واحدهای تولید ماسک استان صادر شده است.
هنربر، مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی نیز گزارشی از وضعیت آمادهسازی نقاهتگاههای بیماران بهبودیافته از کرونا ارائه کرد و گفت: هماکنون 450 تخت نقاهتگاهی در تبریز آماده پذیرش است و در شهرستانهای دیگر به ترتیب اولویت مراکز نقاهتگاهی راهاندازی خواهد شد.