سالانه بیش از 13 هزار تن سبزي و صيفي در زمين هاي کشاورزي جویبار تولید می شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، مدير جهاد کشاورزي جويبار گفت: سالانه 13 هزار و 11 تن سبزي و صيفي در زمين هاي کشاورزي اين شهرستان تولید می شود.
غلامرضا سعیدی درباره توليد سبزي و صيفي با رويکرد توليد محصول سالم و ارگانيگ و استفاه از کودهاي بيولوژيک در این شهرستان افزود: جويبار دارای هزار و 189 هکتار مزرعه سبزي و صيفي شامل خيار ، فلفل، پياز ، گوجه فرنگي، هندوانه ،خربزه، لوبيا سبز و کدوي بهاره است که سالانه این میزان محصول در آن توليد مي شود.
سعیدی با بیان اینکه اين شهرستان با 147 هکتار سطح زيرکشت خيار با عملکرد 5 کیلوگرم در هر مترمربع توليد 7 هزار و 350 تن محصول را دارد، سطح زير کشت خيار گلخانه صنعتي اين شهرستان را 5 هکتار با عملکرد 15 کیلوگرم در هر مترمربع و توليد 2 هزار و 302 تن در مدت 9 ماه اعلام کرد.
مدير جهاد کشاورزي شهرستان جويبار همچنین با اشاره به کشت فلفل خوراکي در 136 هکتار از مزارع این شهرستان ، با شیوه تولیدی استفاده از مواد بيولوژيک، زنبور تريکوگراما و براکون براي مبارزه با آفات ، گفت: هزار و 897 تن انواع فلفل توليدي در مزارع اين شهرستان به استان هاي همجوار صادر مي شود.
به گفته سعیدی ؛ آبياري قطره اي نوار تيپ که بيشتر براي کشت هايي مانند کاهو، کلم و فلفل مورد استفاده قرار مي گيرد، در 136 هکتار از مزارع فلفل اين شهرستان بعنوان يکي از تجهيزات آبياري بکارگيري مي شود.