آقایان دکتر آرمین توحیدی و دکتر مجتبی زاغری، از اعضای هیأت علمی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، در تألیف کتاب انتشار سازمان فائو، همکاری کردند.
هدف از تألیف این کتاب، کاهش اثرات زیست محیطی ساخت و مصرف افزودنیهای خوراک دام بر محیط زیست است. در این دستورالعمل معیارهای مختلف اثرات زیست محیطی از صفر تا صد مورد بررسی قرار گرفته است. همچنین موضوعاتی نظیر، تأثیر کارخانههای تولید کننده افزودنیهای خوراک دام در محیط زیست، نقش حمل و نقل در مصرف انرژی، تولید گازهای گلخانهای و تغییرات زیست بوم، مدنظر محققان برجسته کشورهای مطرح در حوزه دامپروری و محیط زیست قرار گرفته است.