آخرین اخبار کرونا در سایر کشورهای جهان
نزدیک به دو میلیارد کارگر بر سر دو راهی گرسنگی و کرونا
سازمان بین المللی کار پیش بینی کرد قرنطینه موجب خواهد شد تا بخش اعظمی از جمعیت دو میلیاردی کارگران غیررسمی در جهان، با فقر بیشتری روبرو بشوند.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما آخرین اخبار و تحولات در ارتباط با شیوع ویروس کرونا در سایر کشورهای جهان به شرح زیر است:
آخرین آمار مبتلایان، تلفات و بهبود یافتگان کرونا در جهان تا ساعت ۲۱:۳۳
دو میلیارد کارگر غیر رسمی در جهان بر سر دو راهی گرسنگی و آلودگی
به گزارش خبرگزاری فرانسه از ژنو، سازمان بین المللی کار روز پنجشنبه پیش بینی کرد قرنطینه موجب خواهد شد تا بخش اعظمی از جمعیت دو میلیاردی کارگران غیر رسمی در جهان، با فقر بیشتری روبرو بشوند.
سازمان بین المللی کار در گزارشی با بیان این که این کارگران از حمایت خاصی برخودار نیستند، اعلام کرد آنها باید میان مرگ ناشی از گرسنگی و آلودگی به ویروس کرونا، یک گزینه را انتخاب کنند.
به علاوه، برنامه جهانی غذا وابسته به سازمان ملل متحد به نوبه خود در پایان ماه آوریل اعلام کرد به علت شیوع ویروس کرونا که اقتصاد جهان را تحت تاثر قرار داده است، تعداد افرادی که در آستانه گرسنگی قرار میگیرند احتمالا در سال ۲۰۲۰ دو برابر خواهند شد.
بنابر اعلام سازمان بین المللی کار، ۱ میلیارد و ۶۰۰ میلیون از مجموع ۲ میلیارد کارگر غیر رسمی موجود در جهان از تدابیر قرنطینه آسیب جدی دیده اند.
ترکیه/ ارزش لیر به پایینترین حد خود در برابر دلار رسید
در شرایطی که ترکیه درگیر تبعات اقتصادی شیوع ویروس کرونا است، ارزش پول رایج این کشور روز پنجشنبه در مقطعی به پایینترین حد خود در برابر دلار رسید.
به گزارش آسوشیتدپرس از آنکارا، لیر ترکیه یک درصد سقوط کرد و هر دلار ۷.۲۶ لیر معامله شد. رکورد قبلی ۷.۲۴ لیر بود که مربوط به بحران ارزی ماه اوت سال ۲۰۱۸ است. با این حال، پول رایج ترکیه بعدا در طول روز مقداری ارزش خود را باز به دست آورد.
لیر از ابتدای سال جاری میلادی حدود ۱۸ درصد ارزش خود را در برابر دلار از دست داده است.
ترکیه در شرایطی گرفتار این همه گیری شد که از قبل درگیر کاهش رشد اقتصادی خود، افزایش بیکاری و تشدید تورم بود.
موافقت صندوق بین المللی پول با کمک ۱۸ میلیارد دلاری به کشورها
صندوق بین المللی پول روز پنجشنبه اعلام کرد این سازمان با درخواست ۵۰ کشور از ۱۸۹ عضو خود برای ارائه کمکهای اضطراری به ارزش در مجموع ۱۸ میلیارد دلار در ارتباط با شیوع ویروس کرونا موافقت کرده است و به بررسی سریع بیش از ۵۰ درخواست باقیمانده ادامه میدهد.
به گزارش خبرگزاری رویترز از واشنگتن، گری رایس سخنگوی صندوق بین المللی پول، در گفتگوی آنلاین با خبرنگاران اعلام کرد هیئت اجرایی این سازمان در حال بررسی درخواستها با سرعت بی سابقهای است.
رایس گفت: "صندوق بین المللی پول در حال حرکت با سرعتی بی سابقه و به نحوی بی سابقه برای مقابله با این چالش بی سابقه است که همه ما با آن مواجه هستیم".
ابتلای ۹۰ هزار نفر از کادر درمانی جهان به کرونا
حدود نود هزار نفر از کادر درمانی در کشورهای مختلف جهان کرونا گرفته اند.
به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، کارکنان بخش درمانی و بیمارستانی به شدت در معرض خطرهای ناشی از بیماری کووید-۱۹ قرار دارند. آنها با کسانی سر و کار دارند که به این بیماری مبتلا هستند. بررسیها نشان میدهد که در سراسر جهان، دست کم نود هزار نفر از کارکنان کادر درمانی به ویروس عامل این بیماری آلوده شده اند. این آمار در گزارش شورای بین المللی پرستاران آمده است.
با شیوع کرونا، صنعت گردشگری در حیات وحش آفریقا، مجازی شد
به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، سفرهای گردشگران در قالب دیدار از مراکز طبیعی و دیدنی آفریقا، هر سال میلیونها دلار برای این کشورها درآمدزایی دارد و در عین حال، افراد زیادی را در بخش گردشگری به اشتغال میگمارد.
اما امسال با شیوع بیماری کووید-۱۹ و تعطیل شدن سفرهای داخلی و بین المللی در کشورهای آفریقایی، این امکان برای حیوانات فراهم شده است تا بتوانند در فضای باز بیشتری حرکت کنند. این حیوانات در سالهای گذشته، جذابیتی برای گردشگرانی بودند که به دیدن زیستگاههای طبیعی این حیوانات میرفتند. اما امسال با وضع پیش آمده، شرکتهای عرضه کننده این خدمات گردشگری طبیعی به عرضه خدمات خود به صورت آنلاین و اینترنتی روی آورده اند.
آفریقای جنوبی یکی از این کشورها است که این شیوه را در پیش گرفته است. قبلا نیز گردشگری مجازی از این پارکهای حیات وحش آفریقای جنوبی وجود داشت، اما با شیوع کرونا، میزان استقبال از این امکان، پنج برابر شده است.