مدیر کل انتقال خون استان تهران گفت: روزانه به طور میانگین بین هزار تا هزار و ۱۰۰ واحد خون نیاز داریم.
وی با اشاره به این که هر سال در ماه مبارک رمضان شاهد کاهش میزان اهداء کنندگان خون هستیم گفت: در روز اول ماه مبارک رمضان اهداکنندگان خون ۵۰ درصد کاهش یافت از این رو از مردم خواهش میکنیم که به مراکز اهداء خون مراجعه کنند، زیرا اهداء خون هیچ گونه منافاتی با روزه داری ندارد و افراد میتوانند با صرف یک سحری ساده و مایعات کافی به راحتی خون اهداء کنند و این امر هیچ مشکلی برای آنها ایجاد نمیکند.
وی با بیان این که مردم پس از صرف افطار میتوانند خون اهداء کنند گفت: مراکز اهداء خون تا ساعت ۱۲ شب باز است و افراد میتوانند با صرف افطاری مختصر و مایعات کافی در این امر خداپسندانه شریک شوند.
وی با بیان این که مردم نذر اهداء خون را به شبهای قدر منوط نکنند گفت: در طول ماه مبارک رمضان، نیاز مراکز درمانی به خون به شدت زیاد است، بنابراین ما از مردم درخواست میکنیم که نذر اهداء خون خود را تنها به شبهای قدر منوط نکنند و در طول ماه مبارک رمضان نیز این نذر را ادا کنند.
آقای مهدی زاده با بیان این که روزانه به طور میانگین بین هزار و تا هزار و ۱۰۰ واحد خون نیاز داریم گفت: ما باید بتوانیم نیاز مراکز درمانی استان تهران را تأمین کنیم و امیدواریم با مراجعه مردم و اهداء خون سالم این کاهش جبران شود.
مدیر کل انتقال خون استان تهران با بیان این که در تمام مراکز اهداء خون، ایمنی و سلامت اهداء کننده تأمین میشود گفت: این مراکز به طور مرتب ضدعفونی میشوند و افراد در بدو ورود دستان خود را با مایع ضدعفونی کننده تمیز میکنند و دمای بدن افراد به طور مرتب مورد بررسی قرار میگیرد که هیچ مشکلی رخ ندهد.
وی با اشاره به این که پلاسمای افرادی که به نوعی به ویروس کرونا مبتلا بودند و بهبود پیدا کردند مورد استفاده قرار میگیرد گفت: پلاسمای افرادی که به بیماری کرونا مبتلا شده و بهبود یافته اند، پس از یک ماه پلاسمای این افراد مورد استفاده قرار میگیرد و این افراد میتوانند با مراجعه به مراکز اهداء خون و انجام آزمایشهای لازم پلاسمای خود را اهداء کنند.
وی گفت: پلاسمای افرادی که دچار کووید ۱۹ بوده اند به درخواست پزشک، برای رفع مشکل افراد مبتلا به این بیماری مورد استفاده قرار میگیرد.