چگونه به فرزندان کمک کنیم تا با احساسات متفاوتی که در این روزهای کرونایی تجربه میکنند، بتوانند کنار بیایند.
این روانپزشک اظهار داشت: ممکن است کودکان در اثر استرس و یا نگرانی بیش از حد از موضوع کرونا دچار علائمی مثل حالت تهوع، استفراغ، اسهال، گریه، بی قراری، پرخاشگری، شب ادراری، کاهش اشتها و یا اختلال خواب شوند که لازم است با پزشک مشورت شود.
وی تاکید کرد: در این ایام که کودکان و نوجوانان در روزهای سخت قرنطینه هستند کمیت و کیفیت عملکرد آنان درباره دروس را سخت نگیرید، ضمن صحبت با کودکان در مورد شرایط موجود، آنها را در جریان جزئیات وقایع مانند تعداد مبتلایان و یا مرگ و میرناشی از بیماری کرونا قرار ندهید و تاحد امکان اخبار را در حضور کودکان دنبال نکنید.
کامرانی در گفتگو با خبرنگار ایرنا گفت، کودکان باید بدانند که بیشتر بچهها نسبت به کرونا آسیب پذیر نیستند، والدین میتوانند به کودکان بگویند که بیشتر آنها بر اثر گرفتن این ویروس فقط اندکی بیمار میشوند، این جملات به آنها کمک میکند تا کمتر دچار اضطراب شوند.
به گفته این روانپزشک: والدین کودکان را کمتر در معرض اخبار و رسانههای اجتماعی قرار دهند والدین باید بر استفاده فرزندانشان از رسانههای اجتماعی نظارت کنند، قانون بگذارند و مطمئن شوند که کودکان و نوجوانان بخصوص شب هنگام از گوشی و سایر دستگاههای ارتباطی شان استفاده نمیکنند.