مدیر کانون بیماران هموفیلی قم گفت: هنوز هیچ قانونی برای حمایت از این بیماران در زمینه معیشت و اشتغال، در مجلس شورای اسلامی تصویب نشده است.
وی مشکلات درمانی این افراد را نیز مورد توجه قرار داد و گفت: دندانپزشکی، فیزیوتراپی و آب درمانی این گروه از بیماران نیز از مشکلات آنهاست.
دبیر کانون بیماران هموفیلی قم افزود : اداراتی مانند اوقاف، بهزیستی، کمیته امداد، ورزش و جوانان استانداری و ستاد اجرایی فرمان امام باید برای رفع مشکلات مختلف این بیماران در زمینه معیشت اشتغال و درمان پا به میدان بگذارند.
خانم حقیقت خواه تعداد بیماران هموفیلی قم را ۲۵۰ نفر برشمرد و گفت: ۸۰ درصد این تعداد را آقایان و ۲۰ درصد را خانمها تشکیل میدهند.
جعفری مدیر انجمن حمایت از بیماران تالاسمی هم که میهمان تلفنی این برنامه بود از گران بودن دارو و تجهیزات این بیماران سخن گفت و افزود: علاوه بر این بحث بازنشستگی پیش از موعد آنها باید مورد توجه مسئولان قرار گیرد.
دادخواه مدیرکل تامین اجتماعی استان قم هم در گفتگوی تلفنی با این برنامه گفت: قانونگذار هیچ تفاوتی میان این گونه بیماران با سایر اقشار لحاظ نکرده است و باید بیمه آنها از طرف کارفرما پرداخت شود تا بتوانند از خدمات تامین اجتماعی بهرهمند شوند.
وی افزود: نمایندگان مجلس جدید باید به مباحث این نوع بیماران و رفع مشکلات آنها ورود کنند و پیگیریهای ویژهای داشته باشند.
خانم جیریایی معاون اجتماعی اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی هم از اولویت پرداخت تسهیلات اشتغال به این بیماران سخن گفت و افزود: کاریابی ایران زمین ویژه اینگونه بیماران در قم فعالیت میکند.