در پژوهشكده اسانس هاي طبيعي قمصر کاشان، گل محمدی تازه در انبار به طبیعی ترین شکل ممکن تا دو هفته نگهداری می شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان: رئيس پژوهشكده اسانس هاي طبيعي دانشگاه کاشان گفت: این برای اولین بار در کشور و دنیاست که گل محمدي انبار شده به صورت تازه و بدون افت کیفیت اسانس نگهداری می شود.
دكتر مريم اخباري با اشاره به اینکه بزرگترين مشکل صنايع وابسته به گل محمدي این است که نمی توانند گل محمدی را بدون افت کیفیت و کمیت اسانس بعد از برداشت نگهداری کنند افزود: با به كارگيري این روش این امکان فراهم شده است.
وی این موفقیت را به معناي تحولي بزرگ در اقتصاد صادرات و ارتقاء كشت و صنعت گل محمدي در ايران و جهان دانست و گفت : با این روش امكان افزايش كيفيت و كميت اسانس به دست آمده از گل محمدی نیز فراهم است.
در طول سال هاي 93 و 94 و در دو دوره گل دهي سالانه گل محمدي كارآيي اين روش در 2 مرحله تحقيق آزمايشگاهي سنجش و امسال و پس از اطمينان كامل از اعتبار عملي نتايج آن، یافته هایش منتشر شد.