تولید سالانه ۱۶۰تُن گوشت بوقلمون در کهگیلویه + فیلم
سالانه بیش از ۱۶۰تُن گوشت بوقلمون در شهرستان کهگیلویه تولید میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کهگیلویه گفت: در این شهرستان دو مزرعه پرورش بوقلمون فعالیت دارند که در هر دوره ظرفیت پرورش ۷هزار قطعه بوقلمون وجود دارد. علیرضا نیکویی زاده افزود: در این مزارع ده نفر به صورت مستقیم مشغول بکارند و گوشت تولیدی این مزارع به استانهای فارس، خوزستان، اصفهان و تهران ارسال میشود. وی اضافه کرد: نبود کشتارگاه بوقلمون در استان، کمبود نهادههای دامی مانند ذرت و سویا و بازار فروش از جمله مشکلاتی است که پرورش دهندگان بوقلمون در این شهرستان با آن مواجه هستند. نیکویی زاده به سال جهش تولید هم اشاره کرد و ادامه داد: به منظور تحقق شعار جهش تولید آمادگی کامل وجود دارد تا با سرمایه گذاران در عرصههای مختلف حوزه جهاد کشاورزی به ویژه صنعت پرورش بوقلمون همکاریهای لازم انجام شود.