برای تکمیل طرحهای گردشگری در شهرستان بهمئی ۲۵ میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز است.
صفایی افزود: اردوگاه گردشگری تنگ ماغر، اردوگاه منطقه گردشگری برم الوان از مهمترین پروژههای گردشگری در این شهرستان است که ظرفیت درآمد زایی و اشتغال زایی مناسبی دارند.
وی گفت: پیشرفت کاری این پروژهها پنجاه درصد است که انتظار میرود با جذب اعتبارات ملی و استانی تا پایان امسال این طرحها به بهره برداری برسند.
فرماندار شهرستان بهمئی هم با اشاره به اینکه، در شهرستان بهمئی برخی آثار تاریخی وجود دارد که سالانه، میزبان بازدید تعداد زیادی گردشگر داخلی و خارجی است گفت: ایجاد اقامتگاههای بومگردی جدید در این شهرستان از مهمترین برنامههای میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری است.
حکمت الله سنایی با بیان اینکه آداب و رسوم مردم شهرستان بهمئی از دیگر ظرفیتهای جذب گردشگری این منطقه است، گفت: تلاش میکنیم با حمایت بخش خصوصی، پنج واحد بومگردی تا پایان سال در بهمئی به بهره برداری برسد که در این زمینه، اجرای طرحهای مختلف به منظور تحقق شعار جهش تولید با اولویت اشتغالزایی از مهمترین برنامههای فرمانداری بهمئی است.
وی با بیان اینکه، با توجه به معرفی شهرستان بهمئی بعنوان شهرستان پایلوت توسعه در کشور، مصمم هستیم از فرصت پیش آمده برای رفع مشکلات و توسعه این منطقه به بهترین شکل ممکن استفاده کنیم.
فرماندار بهمئی با اشاره به اینکه، با همکاری دفتر جذب سرمایهگذاری استانداری کهگیلویه و بویراحمد، شهرستان بهمئی به عنوان شهرستان پایلوت توسعه استان معرفی و اسنادی برای نهایی شدن این طرح به استانداری ارائه شد گفت: اسناد ارسالی شامل وضعیت فعلی شهرستان، پروژههای در دست اجرا و مورد نیاز و چشمانداز توسعه شهرستان در همه حوزهها است، که اجرا شدن این طرح فرصت مناسبی برای توسعه همهجانبه شهرستان بهمئی است.
فرماندار بهمئی به ظرفیتهای گردشگری شهرستان بهمئی نیز اشاره کرد و گفت: تنگ سروک با سنگ نوشتههای دوره الیمایی (اشکانی)، تنگ ماغر با پوشش گیاهی و آب و هوای دلپذیر، دریاچه برم الوان با طبیعتی زیبا و بارگاه زیارتی امامزادگان سید اسدالله و سید ابراهیم و امامزاده بابا احمد با معماریهای کم نظیر از جمله پتانسیلها و ظرفیتهای گردشگری این منطقه به شمار میآیند.