کرونا در انگلیس
تعطیلی یک پنجم مشاغل در انگلیس
در انگلیس حدود ۶.۳ میلیون نفر به علت شیوع کرونا بیکارشده اند که برابر با یک پنجم جمعیت فعال و شاغل این کشور است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ در انگلیس حدود ۶.۳ میلیون نفر به علت شیوع کرونا بیکار شده اند که برابر با یک پنجم جمعیت فعال و شاغل این کشور است.
در انگلیس بیش از ۶ هزار نفر در مراکز نگهداری سالمندان بر اثر آلودگی به ویروس کرونا جان باختند. دفتر ملی آمار انگلیس اعلام کرد وضعیت فاجعه بار در این مکانها همچنان رو به وخامت است.
اپلیکیشن تلفن همراه استاپ کووید که قرار است اجازه ردیابی ارتباطات با افراد آلوده به ویروس را دهد از ۲ ژوئن برای دومین مرحله قرنطینه به کار گرفته میشود. دولت انگلیس اعلام کرد این اپلیکیشن بدون استفاده از سیستم عاملهای اپل و گوگل کار خواهد کرد.
آخرین آمار سازمان جهانی بهداشت از میزان شیوع ویروس کرونا در انگلیس
پاسخ تونی بلر به تلفات زیاد کرونا در انگلیس: بسیار کند عمل کردیم
شبکه تلویزیونی سی ان ان گزارش داد: تونی بلر نخست وزیر اسبق انگلیس در پاسخ به این سئوال که چرا این کشور در حال حاضر بیشترین مرگ و میر بر اثر کرونا را در اروپا دارد، گفت: من فکر میکنم اکثر اعضای دولت انگلیس این را میپذیرند که ما احتمالاً در زمینه اعمال محدودیتها و برخی اقدامات ضروری بسیار کند عمل کردیم.
پیشنهاد بوریس جانسون برای کاهش محدودیتهای قرنطینه
نخست وزیر انگلیس گفت در صورت امکان، میخواهد برخی اقدامات در خصوص کاهش قرنطینه در این کشور از روز دوشنبه هفته آینده اجراء شود.
به گزارش بخش تصویری شبکه تلویزیونی رویترز، جانسون در جمع قانوگذاران انگلیسی گفت: فکر میکنم خوب است که مردم درباره آنچه قرار است روزهای بعد صورت گیرد، ایدهای داشته باشند. به این علت است که فکر میکنم روز یکشنبه بهترین زمان برای اعلام اقدامات است. البته، مجلس عوام، به طور کامل مطلع خواهد شد و برای بحث در این باره به طور کامل فرصت خواهد داشت.
جانسون تاکید کرد: اگر ما قرار باشد قرنطینه را اکنون به شکلی که موجب موج دوم شیوع ویروس کرونا شود کاهش دهیم، این اقدام فاجعهای اقتصادی برای کشور خواهد بود.
جانسون همچنین گفت: ظرفیت برای گرفتن تست کرونا اکنون بیشتر از میزان تقاضاست. ما سرگرم فعالیت در این زمینه هستیم. ما روزانه حدود ۱۰۰ هزار تست انجام میدهیم، ولی آرزوی ما رساندن این رقم به ۲۰۰ هزار تست در روز تا پایان این ماه و رسیدن به ارقام حتی بالاتر است.
ویروس کرونا نابرابری بهداشتی در انگلیس را بدتر کرد
حزب کارگر انگلیس هشدار میدهد نابرابری بهداشتی موجود در انگلیس، با همه گیری کووید ۱۹، بدتر شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از لندن، "جاناتان اشورث" (Jonathan Ashworth)، وزیر بهداشت در دولت سایه انگلیس گفت: در مناطق بسیار محروم انگلیس، باید آزمایش کرونا به صورت گسترده در جوامع آغاز و مبتلایان قرنطیه شوند.
وی تاکید کرد: اولویت در این کار، مناطق سیاه پوست نشین و اقلیتهای غیر سفید پوست باید باشد. این عضو حزب کارگر همچنین حمایت از سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس را خواستار شد تا در همه گیریهای بعدی، آمادگی لازم وجود داشته باشد.
حزب کارگر انگلیس از دولت میخواهد تا کمیسیونی برای بررسی نابرابری بهداشتی در کشور ایجاد کند تا اثر تعطیلی کشور بر وضعیت اقتصادی و اجتماعی افراد، به ویژه در شرایط همه گیری کنونی را بررسی کند.
هفته پیش مرکز ملی آمار انگلیس اعلام کرد: شمار مرگ ناشی از ویروس کرونا در مناطق محروم انگلیس، دو برابر مناطق ثروتمند نشین این کشور است.
حزب کارگر انگلیس همچنین هشدار میدهد افراد دچار اختلالات روانی، افرادی که خودکشی میکنند و مرگ ناشی از خودکشی در مناطق فقیر نشین این کشور، بسیار بیشتر از مناطق ثروتمند نشین است.
روزنامه گاردین نوشت: درباره لغو اعمال جراحی در انگلیس نیز نگرانیهایی وجود دارد، زیرا به علت همه گیری ویروس کرونا، زمان ویزیتهای معمول بیماران و نیز اعمال جراحی هزاران نفر، لغو شده است.
به نوشته گاردین، ارجاع بیماران مبتلا به سرطان که معمولا ۲۰۰ هزار مورد در یک هفته بود، اکنون در انگلیس ۷۵ درصد کاهش یافته است و غربالگری سرطان روده، سینه و رحم، فعلا صورت نمیگیرد.
گاردین به نقل از متخصصان پزشکی افزود: شمار بیمارانی که در دچار درد ناحیه سینه و سکته میشوند و در پی درمان میگردند، کم شده است.
هشدار درباره بحران فزاینده فقر پرستاران خانگی
به نوشته ایندیپندنت، ۱۰۰ مؤسسه خیریه و اتحادیه در نامهای به قانونگذاران انگلیس درباره «ناکافی» بودن نظام تامین اجتماعی و حقوق پایینی که سال هاست پرستاران خانگی را دچار فقر کرده است، هشدار دادند.
این روزنامه در گزارشی به قلم میبولمن در پایگاه اینترنتی خود نوشت: در نامه مشترک خطاب به نمایندگان مجلس انگلیس، که به امضای ۱۰۰ مؤسسه خیریه و اتحادیه، از جمله آکسفام رسیده است، تصریح شده است پرستاران خانگی که در خط مقدم مبارزه با بیماری کووید ۱۹ هستند، پس از آنکه مدتهای طولانی به آنان ارزش داده نشده، هم اکنون با «فشار غیرقابل تحملی» رو به رو هستند.
این سازمانها اعلام کردند این پرستاران که بدون دریافت حقوق از اعضای خانواده و دوستان خود مراقبت میکنند، در تلاش انگلیس برای ایمن نگه داشتن افراد آسیب پذیر در برابر ویروس، نقش مهمی ایفا کردند، اما آنها احساس میکنند که طی این بیماری همه گیر نادیده گرفته شده اند.
در این نامه تصریح شده است شیوع ویروس کرونا باید «نقطه عطفی» در نحوه رفتار جامعه با پرستاران خانگی باشد و از وزیران خواسته میشود با افزایش مزایای تامین اجتماعی و حقوق، از این افراد در برابر فقر حفاظت کنند.
این درخواست در حالی مطرح شد که تحقیق یک گروه بهداشتی در انگلیس نشان میدهد بیشتر (۸۱ درصد) پرستاران خانگی که حقوق دریافت نمیکنند، علاوه بر آنچه برای هزینههای درمانی کمک میکنند، هم اکنون برای غذا و قبضهای خانگی هزینه بیشتری میکنند.
جانسون: کاهش برخی محدودیتها مرتبط با کرونا را آغاز میکنیم
خبرگزاری رویترز روز چهارشنبه گزارش داد بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس اعلام کرد ما دوشنبه آینده کاهش برخی محدودیتها مرتبط با کرونا را آغاز خواهیم کرد.