ورزش استان اصفهان در سال 98 فراز و نشیب های زیادی را پشت سر گذاشت.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان: جامعه ورزش استان در لیگ های برتر رشته های تیمی مثل فوتبال، فوتسال، والیبال، بسکتبال و هندبال در دو بخش بانوان و آقایان حضور پیدا کرد و تیم های اصفهانی تا قبل از پایان لیگ ها از جایگاه مناسبی در بین رقیبان برخوردار بودند. باشگاه های فرهنگی ورزشی فولاد مبارکه سپاهان و ذوب آهن در فوتبال، گیتی پسند در فوتسال، نامی نو در بسکتبال و باریج اسانس کاشان در والیبال در سال 98 فعال بودند.
با تلاش همکاری باشگاه فرهنگی ورزشی فولاد مبارکه سپاهان هیئت دو و میدانی اصفهان بعد از چند سال دوری به رقابت های دو و میدانی کشور برگشت و توانست عنوان نایب قهرمانی را از آن خود کند. هیئت های ورزش کارگری، پرورش اندام و بدن سازی، ورزش روستایی و بازی های بومی و محلی در سال 98 موفق به کسب مقام اول در کشور شدند.
در سال 98، 150 خانه ورزشی در استان اصفهان ساخته شد و جایگاه اول کشوری را در این زمینه برای استان به ارمغان آورد و استان اصفهان که در سال 97 در زمینه استعدادیابی در جایگاه سوم قرار گرفته بود، در سال 98 با یک رتبه ارتقا به رتبه دوم کشوری دست یافت.
استان اصفهان در رشته های افرادی مثل تنیس روی میز، تیراندازی با کمان، وزنه برداری، شنا و رشته های رزمی مانند وشو، کاراته و تکواندو نیز موفق ظاهر شد.
نایب قهرمانی تیم ملی اسکیت در رقابت های جهانی با 90 درصد بازیکن اصفهانی، نایب قهرمانی محمدرضا صفدریان در رقابت های یخ نوردی جهان، قهرمانی وشوکارهای نوجوان تیم ملی با 100 درصد بازیکن های اصفهانی، قهرمانی خواهران منصوریان در وشوی زنان جهان و موفقیت علیرضا مختاری در گرفتن سهمیه پارالمپیک توکیو در پرتاب وزنه جهان، مهمترین دستاوردهای ورزشی استان در سال 98 بود.
مصدومیت «سهراب مرادی» قهرمان اصفهانی وزنه برداری المپیک و عدم اعزام او به مسابقات بین المللی، تلخترین اتفاق ورزش استان در سال 98 بود.
همچنین در سال 98 استان اصفهان به لحاظ سرانه ورزشی در بین 31 استان کشور در جایگاه نازل بیستوهفتم قرار گرفت. این جایگاه برای استان اصفهان با داشتن جایگاه سوم در حوزه جمعیت و جایگاه ششم به لحاظ وسعت، جایگاه مطلوبی نیست.