به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما ، پایگاه اینترنتی نشریه گاردین نوشت: کارشناسان یک آژانس کنترل بیماریها در اروپا میگویند انگلیس در فرایند مبارزه با شیوع ویروس کرونا از اغلب کشورهای اروپایی عقبتر است.
مدیر مرکز اروپایی پیشگیری و کنترل بیماری ها، هشدار داد: انگلیس یکی از پنج کشور اروپایی است که به رغم ادعاهای بوریس جانسون نخست وزیر این کشور، مبنی بر موفقیت در مهار کووید-۱۹، به درستی از عهده کاهش روند سرایت ویروس کرونا بر نیامده است.
آمون روز دوشنبه تأکید کرد: انگلیس هنوز به اندازه اکثر کشورهای اروپایی در مهار این بیماری پیشرفت نداشته است.
وی طی سخنانی در کمیته بهداشت عمومی پارلمان اروپا، گفت: ظاهراً اروپا روز شنبه در مجموع، نقطه اوج همه گیری عفونت کووید-۱۹ را پشت سر گذاشته است و تنها بلغارستان هنوز هم سیر صعودی موارد ابتلا به ویروس کرونا را تجربه میکند.
آمون خطاب به نمایندگان پارلمان اروپا خاطر نشان کرد: انگلیس به همراه لهستان، رومانی و سوئد، در ۱۴ روز گذشته هیچ پیشرفت ملموسی در مبارزه با این بیماری نشان نداده اند، اما در بقیه کشورها ما واقعاً شاهد کاهش قابل توجه ابتلا هستیم.
مرکز اروپایی پیشگیری و کنترل بیماریها بر وضعیت همه ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا به علاوه انگلیس، نروژ، لیختن اشتاین و ایسلند نظارت میکند.
این مرکز اعلام کرد تا روز دوشنبه ابتلای یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن به ویروس کرونا در اروپا تایید شده و ۱۳۶ هزار و ۳۴۷ نفر نیز بر اثر این بیماری جان باخته اند.
شمار مبتلایان تایید شده در انگلیس ۱۸۶۵۹۹ مورد و آمار تلفات ۲۸۴۶۶ مورد ثبت شده است. شمار جان باختگان انگلیس دومین آمار بالا پس از ایتالیا به شمار میرود.
بوریس جانسون هفته گذشته ادعا کرده بود انگلیس دوره اوج بیماری را پشت سر گذارده و در سراشیبی کاهش بیماری قرار دارد.
بانک مرکزی انگلیس برای دفع پیامدهای ناشی از شیوع بیماری کووید-۱۹ (Covid-۱۹)، نمیداند آیا باید سیاست گشایش پولی خود را تسریع یا متوقف کند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از لندن، بانک مرکزی انگلیس قرار است روز پنجشنبه این هفته گزارش مربوط به پیش بینیهای اقتصادی را منتشر کند که برای نخستین بار از زمان شیوع بیماری کووید-۱۹ (Covid-۱۹)، در این کشور است. قرار است در این روز بانک مرکزی انگلیس اعلام کند آیا لازم است در مواجهه با این بیماری اقدامات جدیدی به اجرا گذارد یا خیر.
نهاد تنظیم کننده سیاستهای مالی، ارزی و اعتباری انگلیس در ماه مارس امسال نرخ سود بانکی را به یک دهم درصد رساند. این نرخ پایینترین نرخ سود در انگلیس به حساب میآید. بانک مرکزی انگلیس در همین راستا برنامه بازخرید اوراق قرضه را به ۲۰۰ میلیارد پوند رساند و با این رقم میزان کل اوراق قرضه و بهادار دولتی که بانک مرکزی انگلیس با هدف تزریق نقدینگی بیشتر به بازار بازخرید کرده است به ۶۴۵ میلیارد پوند رسید. با این حال بانک مرکزی انگلیس اعلام کرده است در این مقوله خاص یعنی سیاست گشایش پولی و بازخرید اوراق قرضه و بهادار دولتی، نمیداند چه سیاستی در نظر دارد در پیش گیرد.