برداشت سیب ترش بهاره از باغهای فارس آغاز شد.
مهندس پاکاری افزود: شهرستانهای جهرم، خفر، شیراز و مرودشت از مراکز عمده تولید سیب ترش در فارس هستند .
مدیر باغبانی جهاد کشاورزی فارس افزود: برداشت سیب ترش در فارس تا اواخر خرداد ادامه دارد.
مصرف سیب تُرش در رفع حالت تهوع، هضم غذاهای سنگین، بعضی بیماریهای عصبی و مسائل مربوط به دستگاه گوارش مفید بوده و پژوهشهای علمی نشان داده است که ۱۵ دقیقه پس از خوردن آهستهی یک عدد سیب ترش حدود ۹۰ درصد و بعد از یک ساعت تقریباً تمام ذرات میکروبی موجود در دهان از بین میرود.