آخرین اخبار مربوط به کرونا در آلمان
۸ میلیارد یورو برای توسعه واکسن کرونا
آنگلا مرکل صدراعظم آلمان گفت: برای توسعه واکسن بیماری کرونا به حدود هشت میلیارد یوروی دیگر نیاز داریم.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما ؛ صدراعظم آلمان گفت: برای توسعه واکسن بیماری کرونا به حدود هشت میلیارد یوروی دیگر نیاز داریم.
آخرین آمار سازمان بهداشت جهانی درباره شمار مبتلایان به بیماری کووید - ۱۹ در آلمان
آغاز مشروط بازیهای لیگ فوتبال آلمان از ۲۶ اردیبهشت
خبرگزاری رویترز به نقل از منابعی اعلام کرد، ایالتهای آلمان با از سرگیری بازیهای لیگ فوتبال این کشور موافقت و زمان آغاز آن را روز پانزدهم مه (بیست و ششم اردیبهشت) اعلام کردند.
این منابع موافقت با آغاز لیگ آلمان را مشروط به مراعات شرایط بهداشتی و بدون حضور تماشاگر دانستند.
تحقیقات نشان میدهد از هر پنج فرد آلوده، یک نفر علائمی ندارد
بر اساس تحقیقاتی که در یکی از کانونهای اصلی شیوع کرونا در آلمان انجام گرفت و نتایج آن روز دوشنبه منتشر شد از هر پنج نفری که مبتلا میشوند، یک نفر علائمی ندارد.
یک گروه از محققان دانشگاه بن تحقیقاتی را از بیماران شهر گانگلت در استان هاینزبرگ انجام داد. گانگلت حدود ۱۱ هزار نفر جمعیت دارد و پس از آنکه یک زوج آلوده به ویروس کرونا در کارناوالی در استان هاینزبرگ شرکت کردند، این منطقه به یکی از کانونهای اصلی کرونا در آلمان تبدیل شد.
این تحقیق براساس گفتگو با ۹۱۹ نفر از ۴۰۵ خانوار صورت گرفت و امکان تعیین میزان دقیق مرگ و میر این ویروس را فراهم ساخت. در گنگلت نزدیک به ۱۵ درصد از مردم آلوده شدند. میزان مرگ و میر در بین این بیماران به صفر ممیز ۳۷ صدم درصد رسید.
این منبع اعلام کرد اگر ما این آمار را درباره نزدیک به ۶۷۰۰ نفری که براثر کووید ۱۹ در آلمان جان باختند عمومیت دهیم، شمار کل افراد مبتلا تقریبا به یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر میرسد که «۱۰ برابر بیشتر از شمار کل آمار رسمی اعلام شده است».
این تحقیق نشان میدهد «در گنگلت، ۲۲ درصد از افراد مبتلا هیچ علائمی نشان ندادند».
استاد مارتین اکسنر که در این تحقیق مشارکت داشته است گفت «اینکه ظاهرا از هر پنج فرد آلوده به ویروس، یک نفر علائم آشکار بیماری را نشان نداده است این فرضیه را مطرح میکند که افراد آلوده که میتوانند ویروس ترشح کنند و بنابراین میتوانند افراد دیگر را آلوده کنند نمیتوانند به شکلی مطمئن براساس علائم شناخته شده کرونا شناسایی شوند».
وی گفت این امر تأکیدی بر ضرورت رعایت قوانین کلی برای فاصله اجتماعی و دیگر دستور العملهای بهداشتی است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از برلین، این محقق توصیه کرد «همه کسانی که به نظر میرسد سالم هستند و ما با آنها برخورد میکنیم میتوانند ناقل ویروس باشند بدون آنکه باخبر باشند. ما باید به این موضوع آگاه باشیم و بنابراین اقدام کنیم».
این گزارش در حالی منتشر شده است که آلمان لغو تدریجی تدابیر قرنطینه را آغاز کرده است.
هاینزبرگ به علت برگزاری کارناوال به کانون شیوع کرونا درآلمان تبدیل شد. اکثر افرادی که در این کارناوال مبتلا شدند، علائم داشتند و همچنین شمار دیگری از بیماران نیز در این تجمع شرکت نکرده بودند.
این گروه تحقیق اعلام کرد «برای آنکه مشخص شود آیا نزدیک شدن فیزیکی با دیگر شرکت کنندگان و ترشحاتی که هنگام گفتگو منتشر میشود و آواز خواندنهای بلند در سرایت شدید بیماری نقش داشته اند یا خیر، باید تحقیقات بیشتری انجام گیرد».
این تحقیق همچنین نشان میدهد میزان سرایت در بین اعضای یک خانواده به حد کافی پایین است و به طور کلی، میزان آلودگی «نزد کودکان، نوجوانان و افراد پیر بسیار مشابه است و ظاهرا به سن یا جنسیت بستگی ندارد».
تظاهرات مردم در مخالفت با محدودیت ها به درگیری با پلیس منجر شد
گروه انونیم سیتوآیان (Anonyme Citoyen) که اخبار سیاسی و جنبش های اجتماعی در سراسر جهان را پوشش می دهد، با انتشار ویدئویی در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت: هزاران آلمانی روز یکشنبه در شهر آئو (Aue) در شرق این کشور در اعتراض به مقررات محدود کننده دولت آلمان برای مقابله با ویروس کرونا, تظاهرات کردند.
در این تظاهرات، نیروهای امنیتی با معترضان درگیر شدند. پلیس شماری از تظاهرات کنندگان را بازداشت کرد. در این درگیری ها چندین بار صدای تیراندازی شنیده شد.
روز گذشته 5000 نیروی پلیس نیز در شهر برلین مستقر شدند تا مانع از برگزاری تظاهرات شوند.
مرکل: برای توسعه واکسن کرونا به حدود ۸ میلیارد یوروی دیگر نیاز داریم
صدراعظم آلمان گفت: برای توسعه واکسن بیماری کرونا به حدود هشت میلیارد یوروی دیگر نیاز داریم.
به گزارش شبکه تصویری پایگاه اینترنتی دفتر صدراعظم آلمان، آنگلا مرکل، روز شنبه در یک پادکست ویدئویی در برلین گفت: ویروس کرونا همچنان در همه جا گسترش مییابد. این بیماری همه گیر، حالا چنان عالم گیر شده است که با شیوع جهانی خود، دیگر نمیتوانیم تنها از منظر ملی با آن مبارزه کنیم بلکه برای مقابله با آن باید رویکرد اشتراکی داشته باشیم. کشورهای «گروه ۲۰» که ۸۰ درصد اقتصاد جهان را نمایندگی میکنند، در ویدئو کنفرانسی در پایان مارس گذشته تصمیم گرفتند به طور مشترک با عالم گیری کرونا مقابله کنند. اورزولا فون درلاین، رئیس کمیسیون اروپا اکنون برای چهارم مه (دوشنبه ۱۵ اردیبهشت) برای شرکت در یک «نشست خیران» به شکل ویدئو کنفرانس، دعوت به عمل آورده است که در این نشست، آلمان نیز یکی از شرکای خیر در آن به حساب میآید. در این نشست باید در این باره صحبت کنیم که چطور میتوانیم واکسنهایی را در جهان، توسعه و چطور میتوانیم دارو و امکانات تشخیصی خوب را در اختیار قرار دهیم. بر همین اساس ما به طور گسترده و فعال در این ویدئو کنفرانس شرکت خواهیم کرد.