آخرین خبرها از کووید ۱۹ در انگلیس
آمار رو به گسترش فوتیهای کووید - ۱۹ در انگلیس
بر اساس آخرین امار سازمان بهداشت جهانی شمار فوتیها بر اثر بیماری کووید - ۱۹ در انگلیس رو به گسترش است.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما از لندن، شمار جان باختگان کرونا در انگلیس در دو هفته اخیر بیش از ۱۳ هزار نفر و شمار مبتلایان قطعی به بیماری کرونا حدود هفتاد هزار نفر افزایش یافته است.
آخرین آمار سازمان جهانی بهداشت از شیوع کرونا در انگلیس
خطر ورشکستگی شرکتهای هواپیمایی و گردشگری در انگليس
شبکه الجزیره گزارش داد: ادامه بحران شیوع ویروس کرونا و محدودیت های اعمال شده بر تردد افراد برای مقابله با شیوع این بیماری، شرکت های هواپیمایی و گردشگری در انگلیس را با خطر ورشکستگی روبرو کرده است.
مینه حربلو خبرنگار شبکه تلویزیونی الجزیره در لندن گفت: ”پیتر“ نخستین شغلی را که به عنوان راننده کامیون برای توزیع مواد غذایی به او پیشنهاد شد، به سرعت پذیرفت. پیتر پیش از این به عنوان خلبان در شرکت هواپیمایی انگلیس کار می کرد و اکنون شغلش را از دست داده است. بسیاری از همکاران پیتر به اندازه او خوش شانس نبوده اند که بتوانند پس از اخراج شدن از این شرکت، شغل جدیدی هر چند به عنوان یک راننده کامیون پیدا کنند. ”جیمز“ هم که خلبان بود، هنوز به دنبال کار می گردد.
جیمز گفت: ”به عنوان خلبان اصلی در شرکت هواپیمایی ”فلای بی“ کار می کردم، اما متاسفانه این شرکت با مشکلات مالی و بحران نقدینگی روبرو شد که به علت شیوع کرونا تشدید شد و در نتیجه این شرکت، اعلام ورشکستگی کرد. هنوز به دنبال کار می گردم، اما استخدامی در کار نیست.“
در ادامه این گزارش آمده است: پس از محدود شدن سفرها برای مقابله با شیوع ویروس کرونا، هواپیماها در فرودگاه های انگلیس زمین گیر شدند. کاهش بیش از 90 درصدی مسافران، شرکت های هواپیمایی را به تعلیق پروازها و برکناری دهها هزار نفر از کارکنانشان وادار کرد. شرکت های هواپیمایی در جهان از جمله در انگلیس با بحران نقدینگی روبرو هستند که بدترین شرایط در چند دهه گذشته است و موسسه ”مشاوره پرواز“ کاپا هشدار داد اگر دولت ها دخالت نکنند، بیشتر این شرکت ها ورشکست خواهند شد.
خبرنگار این شبکه خاطر نشان کرد: اتحادیه بین المللی حمل و نقل هوایی هشدار داد اگر شیوع ویروس کرونا مهار نشود، زیان شرکت های هواپیمایی به بیش از 100 میلیارد دلار خواهد رسید. اما دولت انگلیس بر خلاف کشورهای فرانسه، آلمان و آمریکا، حمایت از این شرکت ها را رد می کند. آینده بخش صنعت هواپیمایی و گردشگری در انگلیس و اروپا به قدرت این کشورها برای مقابله با ویروس کرونا و سرعت پایان بحران بستگی دارد.
کاهش بی سابقه ضریب اطمینان کسب و کار در انگلیس
پایگاه اینترنتی بلومبرگ نوشت روند کسب و کارها در انگلیس بدون هیچ چشم اندازی برای بهبودی سریع در حال فروپاشی است و همزمان با نگرانی رهبران مالی از پیامدهای شیوع ویروس کرونا، ضریب اطمینان تجاری به پایینترین سطح کاهش یافته است.
کارشناسان مالی مرکز تحقیقاتی دلیوت Deloitte در گزارش خود اعلام کردند پیش بینی میشود سطح درآمدها امسال بیش ازیک پنجم پایینتر از سطحی که قبلا پیش بینی کرده بودند کاهش یابد. اغلب کارشناسان اعلام کردند انتظار ندارند سطح تقاضا نیز بهبود یابد و تا سه ماهه دوم سال ۲۰۲۱ به سطح پیش از همه گیری کووید- ۱۹ بازگردد.
در این گزارش همچنین آمده است که تقریبا همه مدیران قصد دارند هزینههای سرمایه و استخدام را کاهش دهند و تمایلی به ریسک پذیری ندارند.
به گفته کارشناسان پیش بینی میشود شرایط قرنطینه در ماههای ژوئن و مه کاهش یابد و سیر بهبود تقاضا از اواخر امسال آغاز شود، ولی انتظاری مبنی بر بازگشت سریع فعالیتها وجود ندارد.
آخرین آمار سازمان بهداشت جهانی درباره شمار مبتلایان به بیماری کووید - ۱۹ در انگلیس تا ساعت ۰۰: ۱۳
مرگ ۶۲۱ بیمار کرونایی در انگلیس طی ۲۴ ساعت گذشته
شمار جان باختگان کرونا در انگلیس در دو هفته اخیر بیش از ۱۳ هزار نفر و شمار مبتلایان قطعی به بیماری کرونا حدود هفتاد هزار نفر افزایش یافته است.
تازهترین گزارشهای رسمی نشان میدهد تا روز شنبه، شمار جان باختگان کرونا در انگلیس با ۶۲۱ نفر افزایش طی ۲۴ ساعت به ۲۸ هزار و ۱۳۱ نفر رسید. شمار مبتلایان به بیماری کووید ۱۹ هم در این کشور با ۴۸۰۶ نفر افزایش طی ۲۴ ساعت اخیر به ۱۸۲ هزار و ۲۶۰ نفررسیده است.
به این ترتیب انگلیس با ۵۷۹ فوتی کمتر از ایتالیا، بیشترین قربانیان کرونا در قاره اروپا را پس از ایتالیا به خود اختصاص داده است.
انگلیس در حال آزمایش داروی جدیدی برای درمان بیماران مبتلا به کرونا
شبکه بی بی سی در پایگاه اینترنتی خود نوشت ، داروی جدید دانشمندان انگلیس برای درمان بیماران مبتلا به کووید – 19 در بیمارستان دانشگاه ساوتامپتون در حال آزمایش است.
این دارو که ساخت شرکت داروسازی سینرجن " Synairgen" انگلیس است از پروتئینی به نام اینترفرون بتا استفاده می کند که بدن ما هنگام ابتلا به عفونت ویروسی آن را تولید می کند.
انتظار می رود نتایج اولیه آزمایش این داروی جدید تا پایان ماه ژوئن مشخص شود.
ریچارد مارسدن مدیر اجرایی شرکت داروسازی سینرجن در این خصوص گفت :« اینترفرون بتا در واقع بخشی از نخستین خط دفاعی بدن ما در برابر ویروس ها است و درباره حمله ویروسی هشدار می دهد. به نظر می رسد ویروس کرونا در چارچوب راهکار خود برای فرار از سیستم ایمنی بدن ، مانع تولید این پروتئین می شود.»
جانسون: پزشکان برای اعلام خبر مرگ من آماده شده بودند
بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس یکشنبه در مصاحبه با روزنامه سان اعلام کرد پزشکان معالج او، زمانی که به بیماری کووید-۱۹ ناشی از ویروس کرونا مبتلا شده بود، پس از بستری شدنش در بخش مراقبتهای ویژه برای اعلام خبر مرگ او آماده شده بودند.
وی که برای نخستین بار به طور مفصل در باره بیماری اش صحبت میکرد، گفت: «واقعا لحظه بسیار سختی بود، منکر آن نمیشوم. آنها (پزشکان معالج) راهبردی را برای انجام این کار بر اساس سناریویی از نوع مرگ استالین، داشتند.»
وی خاطر نشان کرد: «من در وضعیت خاص درخشانی نبود و میدانستم که طرحهای احتمالی آماده شده است. پزشکان انواع آمادگیها را داشتند تا در صورتی که شرایط به نحو مطلوب پیش نرفت، کاری را که لازم است، انجام دهند.»
بوریس جانسون ۵۵ ساله ۲۷ مارس اعلام کرد به بیماری کووید-۱۹ مبتلا شده و علائمی خفیف دارد، اما یک هفته در قرنطینه ماندن کمکی به بهبود او نکرد. او پنج آوریل برای پیشگیری از وخیم شدن بیماری به بیمارستان مراجعه کرد، اما ۲۴ ساعت بعد به بخش مراقبتهای ویژه منتقل شد.