بر اثر شیوع ویروس کووید 19 در ایتالیا
زیان ۸۴ میلیارد یورو در بخش مصرف
کنفدراسیون صنعت ایتالیا از زیان ۸۴ میلیارد یوریی در بخض مصر این کشور خبر داد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما کنفدراسیون صنعت ایتالیا در گزارشی اعلام کرد، ویروس کرونا در این کشور موجب کاهش ۸۴ میلیارد یورویی مصرف خانوادههای ایتالیایی شده است.
به گزارش پایگاه اینترنتی روزنامه ایتالیایی زبان "کوریره دلا سرا"، دفتر مطالعاتی کنفدراسیون صنعت ایتالیا در تازهترین گزارش خود با اشاره به همه گیر شدن ویروس کرونا و اثرات ناشی از آن در توقف فعالیتهای تجاری و اقتصادی و به تعطیلی کشاندن اینگونه از فعالیتها در کشور و فرضیه بازگشایی تدریجی مشاغل و نیز با در نظر گرفتن تاریخ اول اکتبر امسال (۱۰ مهر ۹۹) به منظور بازگشت به مرحله کاملی از عادی شدن فعالیتها، اعلام کرد، امسال شاهد کاهش مصرف خانوادههای ایتالیایی به مبلغ ۸۴ میلیارد یورو خواهیم بود.
بیش از سه چهارم از کاهش مصرف، فقط در چند بخش از هزینههای خانوادهها متمرکز شده است. این بخشها در برگیرنده پوشاک و کفش، خودرو و موتور سیکلت، خدمات تفریحی و فرهنگی، هتل ها، کافهها و رستورانها است. دو مورد اخیر، شاهد بیشترین میزان از کاهش هستند. هتلها و مراکز اقامتی شاهد کاهش ۴۸ ممیز ۵ دهم درصدی و کافهها و رستورانها شاهد کاهش ۳۳ ممیز ۳ دهم درصدی خواهند بود.
این نهاد خاطرنشان کرد، برای این دو بخش، پیش بینیها "بسیار محافظه کارانه" هستند و اگر روند بازگشت به حالت عادی "جدید" کند باشد، ممکن است موضوع سقوط این مشاغل حتی "جدی تر" نیز باشد. کنفدراسیون صنعت ایتالیا افزود: واضح است که با چنین افت شدید در تقاضا، ادامه حیات این بخشها نیز با خطر جدی مواجه خواهد بود.
هشدار نخست وزیر سابق ایتالیا درباره بیکاری میلیونها نفر
نخست وزیر اسبق ایتالیا با هشدار به دولت این کشور درباره تبعات ناشی از همه گیر شدن ویروس کرونا، اعلام کرد میلیونها فرصت شغلی در این کشور با خطر از دست رفتن مواجه هست.
به گزارش پایگاه اینترنتی ایتالیایی زبان " نوتیتسیه ویرجیلیو"، "متئو رنتسی" نخست وزیر سابق ایتالیا با انتشار پیامی ویدیویی در صفحه فیس بوک، گفت: اگر حرکتی از خود نشان ندهیم، میلیونها ایتالیایی شغل خود را از دست خواهند داد. باید برای این کشور کار کنیم تا دوباره احیاء شود.
رنتسی خطاب به "جوزپه کونته" نخست وزیر ایتالیا، گفت: اگر مسیر سیاست را انتخاب کنی، ما با شما هستیم. اما، اگر کسی میخواهد پوپولیسم را انتخاب کند، پیش بروید، اما بدون ما. مشکل این جا است که درک کنیم چقدر در مواجهه با یک فاجعه شغلی، اعمال سیاستهای جدی، قدرت پاسخگویی به آن را دارد. انتخاب با ما نیست، بلکه با کونته است.
تعداد پزشکان جان باخته در ایتالیا افزایش یافت
سازمان نظام پزشکی ایتالیا از افزایش تعداد پزشکان جان باخته بر اثر بیماری کووید-۱۹ در این کشور خبر داد.
به گزارش پایگاه اینترنتی ایتالیایی زبان " نوتیتسیه ویرجیلیو"، این سازمان در تازهترین گزارش خود در خصوص تعداد پزشکان جان باخته در بیمارستانها و مراکز درمانی این کشور بر اثر ویروس کرونا اعلام کرد: هنوز شاهد قربانیان، در میان سفید پوشان هستیم. با فوت یکی از پزشکان فعال در حوزه بیماریهای عفونی، اکنون تعداد آنها به ۱۵۴ نفر افزایش یافته است. سازمان خیریه وابسته به کلیسا نیز در گزارشی اعلام کرد: با توجه به پایشهای به عمل آمده از تاریخ ۹ تا ۲۴ آوریل امسال (۲۱ فروردین تا ۵ اردیبهشت ۹۹) از تعداد ۱۰۱ شعبه در سراسر کشور، نتیجه آزمایش کرونای ۴۲ نفر از کارکنان این سازمان، مثبت اعلام شده و در ۹ خیریه نیز ۱۰ نفر به علت بیماری کووید-۱۹ جان باخته اند.
ایتالیا و چند کشور واکسن کرونا تولید میکنند
ایتالیا و سه کشور دیگر اروپایی و با حمایت شورای اروپا، در تلاش مشترک به منظور تولید واکسن بیماری کووید-۱۹ هستند.
به گزارش پایگاه اینترنتی ایتالیایی زبان " کوتیدیانو نت"، پیمان اروپایی تولید واکسن ضد ویروس کرونا، ابتکار عمل کمیسیون اروپا به همراه روسای دولتهای ایتالیا، فرانسه، آلمان و نروژ است که به همراه فرد شماره یک شورای اروپا از طرح مشترک همکاریهای جمعی کشورها به منظور یافتن این واکسن خبر داده است.
اقدامی که دانشمندان، فعالان حوزه صنعت، دولتها، سازمانهای بین المللی، بنیادها و کارمندان بهداشت و درمان در آن سهیم خواهند بود. متن "پیمان تهیه واکسن" توسط جوزپه کونته نخست وزیر ایتالیا، امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه و آنگلا مرکل صدراعظم آلمان امضا شده است. چارلز میشل - رئیس شورای اروپا، ارنا سولبرگ - نخست وزیر نروژ و اورسولا فون در لاین - رئیس کمیسیون اروپا نیز این پیمان نامه را امضاء کرده اند.
در همین زمینه، فون در لاین گفت: واکسن تولید شده از سراسر دنیا و برای کل دنیا خواهد بود. یک کالای عمومی جهانی بی نظیر در قرن بیست و یکم خواهد بود. ما متعهد هستیم آن را در دسترس همه و مقرون به صرفه قرار دهیم. وظیفهای جمعی که میتوانیم موفق شویم. این ابتکار دوشنبه ۴ مه امسال (۱۵ اردیبهشت ۹۹) در یک همایش موسوم به اهداء کنندگان، با هدف جمع آوری حداقل ۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون یورو منابع مالی، مطرح و به آن پرداخته خواهد شد.
تمدید توقف پروازها و حرکت قطارها از اتریش به ایتالیا
دولت اتریش به منظور جلوگیری از شروع موج جدیدی از ویروس کرونا در این کشور، توقف حرکت قطارها و هواپیماها را از اتریش به ایتالیا و بر عکس، تمدید کرد.
به گزارش پایگاه اینترنتی ایتالیایی زبان "تریئسته آلنیو"، به دستور "رودولف آنشوبر" وزیر بهداشت اتریش، این کشور تعلیق پروازها و ارتباطات ریلی را در جابجایی مسافران از اتریش به ایتالیا، سوئیس و لیختن اشتاین و بالعکس تا ۲۲ مه امسال (۲ خرداد ۹۹) تمدید کرد. این تصمیم دولت اتریش، با هدف امکان جلوگیری از افزایش موج جدیدی از افراد آلوده به ویروس کووید-۱۹ گرفته شده است.
از دیروز محدودیتهای ممنوعیت در آمد و شد در داخل اتریش اعمال نمیشود. شهروندان میتوانند از خانههای خود خارج شوند. اما، استفاده از ماسک در داخل وسایل نقلیه، دفاتر عمومی و فعالیتهای تجاری، اجباری است. از دوشنبه هفته جاری نیز، بازدید از خانههای سالمندان، با رعایت جانب احتیاط، ممکن خواهد بود. به منظور برگزاری مراسمهای مذهبی، شهروندان اتریشی باید تا تاریخ ۱۵ مه امسال (۲۶ اردیبهشت ۹۹) صبر کنند.