۳۱ درصد دانش آموزان استان به اینترنت دسترسی ندارند
۳۱ درصد از دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد، به دلایل مختلف به اینترنت دسترسی ندارند.
به کزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل آموزش و پروش این استان با اشاره به وضعیت زیرساختهای اینترنتی برای دانش آموزان روستایی و کسانی که دسترسی به اینترنت ندارند گفت: حدود دو هفته ارزیای های لازم در این زمینه انجام شد و توانستیم روستاهایی که دسترسی به اینترنت ندارند یا تمکن مالی برای خرید بسته ندارند، شناسایی کنیم.
هادی زارع پور افزود:با بررسیها و ارزیابی دقیق و با استعلام از اداره کل فناوری استان، حدود ۸۱۶ روستا زیرساخت اینترنتی در استان را ندارند و اکثر این روستاها تک خانوار یا دو خانوار هستند.
وی گفت: حدود ۱۱ هزار دانش آموز در این ۸۱۶ روستاها ساکن هستند.
مدیرکل آموزش و پروش استان کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: علاوه بر این حدود ۲۶ هزار نفر از دانش آموزان دوره ابتدایی در استان دسترسی به اینترنت سرعت بالا نداشته و یا تمکن مالی برای دسترسی و خرید بسته و لوازم اینترنتی ندارند.
زارع پور گفت: در دوره متوسطه اول و دوم حدود ۱۹ هزار دانش آموزدر استان وجود دارد که یا به اینترنت با سرعت کند دسترسی دارند و یا تمکن مالی برای خرید بسته ندارند.
وی ادامه داد: در مجموع بین ۵۰ تا ۶۰ هزار نفر از دانش آموزان استان یا دسترسی به اینترنت ندارند، یا جاهایی ساکن هستند که سرعت اینترنت پائین است و به صورت جز به جز یازده هزار نفر اصلا به اینترنت دسترسی ندارند و ۱۹ هزار نفر نیز اصلا تمکن مالی ندارند.
زارع پور تعداد دانش آموزان را ۱۶۶ هزار نفر اعلا کرد و اضافه کرد: با این حساب حدود ۳۱ درصد دانش آموزان استان به اینترنت به هر دلیل دسترسی ندارند و با مخابرات برای برطرف کردن مشکلات اینترنت آنها، مکاتبه کردیم.
زارع پور بیان کرد: همه خدمات آموزشی شامل موارد ذکر شده برای این دانش آموزان رایگان است و هیچ راهبر، مدیر یا آموزش و پرورش مناطق حق دریافت هزینه را ندارند و همچنین روستاهایی که جمعیت شان کم است، معلم مربوطه و راهبر آموزشی دو یا سه روز در هفته از نزدیک مشکلات درسی این دانش آموزان را با رعایت دستورالعمل های بهداشتی برطرف می کند.
مدیرکل آموزش و پروش استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۷۴ درصد کلاسها براساس سامانه شاد برگزار شده است و تنها ۳۵ درصد دانش آموزان ما موفق به نصب اپلیکیشن شاد شدند.
وی با اشاره به شهریه پیش دبستانیها در این چنده اخیر که تعطیل بودند اضافه کرد: به طور کلی در مدارس غیر دولتی اگر از طریق فضای مجازی خدماتی داشتند هم باید حقوق معلم پرداخت شود و هم شهریه، ولی در خصوص فعالیت فوق برنامه نمیتوانند شهریهای اخذ کنند.
زارع پور افزود: پیش دبستانیها به دلیل اینکه سواد خواندن و نوشتن ندارند و از طریق محتواهای تصویری آموزش میبینند و در این شرایط خاص بنظر میرسد کاری انجام ندادند که باید بین ۱۰ تا ۵۰ درصد باید به خانوادهها تخفیف شهریه داده شود و این موضوع براساس تشخیص شورای نظارت شهرستانها و منطقه میباشد.
وی ادامه داد: در مدارس غیردولتی در عین حال بین ۱۰ تا ۳۰ درصد براساس تشخیص شورای نظارت شهرستان و منطقه باید تخفیف شهریه به دانش آموزان ارائه شود.