وزیر آموزش و پرورش گفت : مصمم هستیم اینترنت رایگان در اختیار دانش آموزان و معلمان قرار بگیرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ محسن حاجیمیرزایی - وزیر آموزش و پرورش در برنامه تیتر امشب گفت: امروز بخش بزرگی از توان معلمان در شاد (شبکه اجتماعی دانش آموزان) صرف آموزش دانش آموزان میشود.
حاجیمیرزایی افزود: ۷۰ درصد آموزش دانش اموزان قبل از کرونا به صورت حضوری انجام شده بود و ما با شاد نگذاشتیم آموزش دانش آموزان ناقص بماند.
وی گفت: قرار بود که از سال نود به سمت آموزش الکرونیکی برویم، اما مجال این فراهم نبود، اما در شرایط حال حاضر این تعامل شکل گرفته است.
وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: "شاد" تعامل الکترونیکی دانش آموزان و معلم را فراهم کرده هر چند مشکلاتی وجود دارد. اقبال خوبی از این سامانه شده است.
حاجیمیرزایی افزود: بیش از ۱۰ میلیون نفر عضو شاد هستند. مجموع دانش آموزان ۱۵ میلیون نفر هستند.
وی درباره برخی مشکلات شاد از جمله باز نشدن برخی فایلها گفت: مصمم بودیم مثل شکل کلاس و فضای آن برگزار شود. در روزهای اخیر مشکلات برطرف شده است و ۱۰۰ اپراتور در حال بر طرف کردن مشکلات هستند.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه سرعت این شبکه از نمونههای خارجی بیشتر است، تصریح کرد: شاد نرم افزاری است که در کمتر از دو هفته ۱۰ میلون نفر را تحت پوشش قرار داده، حتماً مشکلاتی دارد.
حاجیمیرزایی افزود: شاد برای حمایت از دانش آموزان است و قرار نیست خانوادهای کم بنیه از نظر مالی تحت فشار باشد. شاد روش انحصاری آموزش نیست و برای افرادی که به هر طریقی به این دسترسی ندارند بستههای آموزشی در نظر گرفته شده است.
وی گفت: بیش از ۱۱ استان ما که کم برخوردارند کلاسها به صورت حضوری برگزار میشود.
حاجیمیرزایی افزود: ممکن است در پاییز آینده با کرونا دوباره مواجه شویم و این شبکه میتواند محتوای آموزشی در اختیار دانش آموزان قرار دهد.
وی درباره ارزیابی دانش آموزان گفت: در دوره ابتدایی ارزیابی توصیفی است و امتحان کتبی در کار نیست. تلاش این است که تصمیم درست و کم خطری گرفته شود.
وزیر آموزش و پرورش افزود: در پایه دوازدهم که بیشتر محتوای درسی آموزش داده شده است و امتحانات اینها از ۱۷ خرداد انجام میشود. پس از ۶ هفته دانش آموزان آماده کنکور میشوند.
حاجیمیرزایی افزود: برای دانش آموزان راهنمایی و متوسطه امکان برگزاری آزمون در شبکه شاد بررسی میشود و داریم امکان سنجی میکنیم.
وی گفت: تا پایان خرداد پرونده سال تحصیلی بسته میشود و در تلاشیم زمان تحصیلی سال آینده متاثر از کرونا نشود.
وزیر آموزش و پرورش درباره نت رایگان افزود: تکلیف برای وزرات ارتباطات هست، اما مصمم هستیم اینترنت رایگان در اختیار دانش آموزان و معلمان قرار بگیرد.
حاجیمیرزایی درباره شهریه آموزشی هم افزود: هزینه بابت آموزش باید داده شود، چون مدارس باید آموزش را کامل کنند.
وی همچنین گفت: عملیات مربوط به تبدیل وضعیت کلیه مشمولان یعنی آموزشیاران نضهت سوادآموزی، معلمان حقالتدریس و مربیان پیش دبستانی پیگیری میشود.
وزیر آموزش و پرورش افزود: در تلاشیم مشکلات مربوط به رتبه بندی معلمان حل شود.
مثل اینکه دیگران 60سال پیش رفته اند کره ماه و حالا ما در پی ساخت وسیله ای برای پرواز 100 کیلومتری بگردیم با آزمون و خطا و هزینه بسیار زیاد
مگر پیام رسانهای مدرن چه ایرادی داشتند