تاکنون 200 طرح پژوهشی در زمینه ویروس کووید-19 به این کمیته ارسال شده که اغلب مراحل داوری و تایید لازم را طی کرده و به مرحله اجرا رسیده اند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در کنار تلاش های
دکتر محسن تفقدی با بیان اینکه بخشی از پژوهش ها بر روی بیماران حاد مبتلا به ویروس کووید-19 کاربرد دارد، اظهار کرد: در این زمینه 6 طرح در حال اجراست و 2 طرح دیگر نیز به زودی به مرحله اجرا می رسد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: طرح های پژوهشی در زمینه استفاده از داروهای خاص در بیماران حاد کاربرد دارد و تلاش می شود روند بیماری را بهبود و جان بیمار را نجات دهد.
دکتر تفقدی با بیان اینکه گروه دیگر از طرح های پژوهشی به بیماران با شرایط بالینی متوسط، خفیف و بستری در منزل اختصاص دارد، تصریح کرد: در این میان طرح های پژوهشی مبتنی بر طب سنتی و استفاده از داروهایی با منشاء گیاهی درحال بررسی است و تاکنون بیش از 20 مطالعه بالینی به اجرا در آمده است.
وی با بیان اینکه تمامی طرح های پژوهشی باید مجوز اخلاق را دریافت کنند، خاطر نشان کرد: طرح های پژوهشی مبتنی بر طب سنتی نیز در حال بررسی است و هنوز نتایج علمی در این زمینه به دست نیامده است.
دکتر تفقدی با بیان اینکه ثبت داده های بیماران در مدیریت بیماری در آینده نقش موثری دارد اظهار کرد: براین اساس رجیستری بیماری کووید-19 در مراکز درمانی خط مقدم راه اندازی شده و تاکنون اطلاعات چند صد بیمار به ثبت رسیده است.