توصیههای تغذیهای در ماه مبارک رمضان
توجه به رژیم غذایی در ماه مبارک رمضان با توجه به شیوع ویروس کرونا و لزوم تقویت سیستم ایمنی بدن، اهمیت بسیار بالایی دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز همدان، دکتر وحیدی نیا متخصص تغذیه گفت: روزه داران باید در وعده سحر و افطار از گروه های غذایی اصلی یعنی گروه سبزیجات و میوه جات، شیر و لبنیات، منابع پروتئینی و نان و غلات سبوس دار به طور متنوع بهره ببرند.
وی افزود : با رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه و با استفاده از گروه های غذایی و جایگزین های آنها، انرژی، پروتئین و ریزمغذی های مورد نیاز بدن تامین می شود.