بیش از 30 هزار راس گوساله پروار در واحدهای پرواربندی استان اصفهان آماده عرضه به بازار شده است.
احمدرضا اسماعیلی افزود: این استان اصفهان سال گذشته با تولید 68 هزار و 900 تن گوشت قرمز، رتبه سوم تولید گوشت قرمز را در کشور کسب کرد و بیش از 10 هزار تن گوشت مازاد را به دیگر استانها به ویژه استان تهران صادر کرده است.
وی گفت: هم اکنون در پی واردات گوشت قرمز منجمد در سال گذشته و توزیع گسترده آن در فروشگاههای بزرگ زنجیرهای و تعاونیهای کارمندان و از طرفی شیوع ویروس کرونا که کاهش مصرف گوشت را به دنبال داشته، قیمت دام زنده گوساله پروار شده کاهش پیدا کرده و موجب تلمبار شدن این گوسالههای پروار در واحدهای پرواربندی شده است.
استان اصفهان دارای بیش از هزار و 850 واحد گاوداری صنعتی با بیش از 460 هزار راس دام سنگین است و بعنوان یکی از تولیدکنندگان اصلی دام و گوشت قرمز در کشور شناخته شده است.