ایجاد زنجیره تولید محصول تا توزیع عادلانه بین مصرف کننده در شهرک علمی وتحقیقاتی اصفهان حرکتی ارزشمند و بسیار مطلوب است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان؛ رئیس جمهور اسلامی ایران در ارتباط ویدئوکنفرانس با روسا و مدیران پارکهای علم و فناوری و شرکتهای دانشبنیان شهرک علمی وتحقیقاتی اصفهان با اشاره به تولید فناوری جدید این شهرک با عنوان سامانه رهتاب گفت: این بسیار مطلوب است که شرکتی از ابتدای تولید تا زمانی که محصول به دست مصرف کننده برسد، این زنجیره را ایجاد و کنترل کند تا محصولات به صورت عادلانه توزیع شود.
حسن روحانی، تقویت بیش از پیش زنجیره روابط و همکاری دانشگاه، تولیدکننده و پارک های علم و فناوری را ضروری دانست و افزود: بی تردید این روند به نفع هر سه بخش خواهد بود.
وی، روند شتابان درآمدزایی و اشتغالزایی پارکهای علم و فناوری کشور را بسیار ارزنده خواند و گفت: از سال92 تا کنون 19درصد بر تعداد پارکهای علم و فناوری کشور افزوده شده و همزمان شرکت های دانشبنیان فعال در پارک های علم و فناوری در سال گذشته موفق به کسب درآمد 13هزار میلیارد تومانی شدند.
رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان هم در این نشست، 30شرکت فناور مستقر در شهرک را در شرایط کنونی در زمینه تولید محصولاتی برای مقابله با کرونا فعال دانست و گفت: اکنون 10شرکت در زمینه مواد ضدعفونی کننده، پنج شرکت در زمینه تجهیزات بیمارستانی و تنفسی، چهار شرکت در زمینه تولید ماسک و یک شرکت در زمینه تولید تصفیه هوا فعال است.
جعفر قیصری افزود: همچنین شرکتی دانش بنیان در زمینه تولید تب سنج غیرتماسی، چهار شرکت در زمینه دستگاههای ضدعفونی کننده، چهار شرکت هم در زمینه سامانههای برخط و خدمات IT و یک شرکت در زمینه خط تولید ماسک فعال است.
وی به ایجاد خط تولید ماسک سه لایه حاصل تلاش شرکت بهیار صنعت سپاهان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر این شرکت مجهز به 17خط تولید محصولات بهداشتی شده است.
رئیس این مرکز علم و فناوری به سامانه راهکار هوشمندانه تنظیم الکترونیکی بازار (رهتاب) فناوری جدید شرکت رهتاب 24 اشاره کرد و افزود: با به کارگیری سامانه رهتاب، نیازهای گروههای متفاوت شهروندان از طریق کارگروه تنظیم بازار استان با سهولت و دقت بیشتری شناسایی می شود همچنین امکان قیمتگذاری یکپارچه و مدیریت قیمتها مقدور خواهد بود.
جعفر قیصری، تولید روزانه 52هزار لیتر مواد ضدعفونی، 19هزار ماسک نانو، 150هزار ماسک سه لایه و 72دستگاه و تجهیزات مقابله با ویروس کرونا از مهمترین فعالیت های این شرکتهای مستقر در شهرک دانست و گفت: تولید الکل در شرکت زیست فرآورده سپاهان از ابتدای اسفند تا کنون دو برابر افزایش داشته است و این شرکت توانسته الکل مورد نیاز شش استان کشور را تامین کند.
شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان نخستین سازمان مؤسس مراکز رشد و پارک های علم و فناوری در کشور، با حمایت از راهاندازی و توسعه شرکتها و موسسات دانش بنیان توانسته است گامهای مؤثری در توسعه تولید و صادرات محصولات دانش بنیان و اشتغال پایدار دانش آموختگان دانشگاهی بردارد.