دبیر کمیته علمی همایش بین المللی اتحادیه اقتصادی اورآسیا و نقش ژئوپلیتیک مناطق آزاد در توسعه روابط منطقه ای، از فراخوان ارسال مقالات این همایش خبر داد.
مدیری خاطرنشان کرد: در دوران کنونی که تحریمهای غیرقانونی و ظالمانه ایالات متحده آمریکا مشکلاتی را برای کشورایجاد کرده، تقویت ارتباط ایران با کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا از اهمیت مضاعفی برخوردار است.
وی با اشاره به علائق ژئوپلیتیکی مشترک میان جمهوری اسلامی ایران و اغلب کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا تصریح کرد:
جمهوری اسلامی ایران با برخورداری از موقعیت ترانزیتی بین دو دریای خزر در شمال و خلیج فارس در جنوب و قرار گرفتن در موقعیت ترانزیتی شرق و غرب، در رونق این اتحادیه تأثیرگذار است و میتواند بازار کشورهای حوزه خلیج فارس و شمال آفریقا را به این اتحادیه پیوند دهد.
دبیر کمیته علمی همایش بین المللی اتحادیه اقتصادی اوراسیا و نقش ژئوپلیتیک مناطق آزاد در توسعه روابط منطقهای با بیان اینکه دستگاههای اجرایی و مراکز علمی در برگزاری این همایش بین المللی مشارکت دارند افزود: این رویداد بین المللی به همت شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور، انجمن ژئوپلیتیک ایران، سازمان منطقه آزاد انزلی، مؤسسه آینده پژوهی جهان اسلام و اتحادیه انجمنهای علمی علوم جغرافیایی برگزار میشود.
مدیری گفت: نقش مناطق آزاد ایران در همگرایی و همکاری و توسعه روابط درون منطقه ای، فرصتها و ظرفیتهای مناطق آزاد ایران برای جذب سرمایه گذاری خارجی، اتحادیه اورآسیا و نقش مناطق آزاد ایران در کریدور شمال – جنوب و جاده ابریشم و پیشرانهای روابط اقتصادی، تجاری و فرهنگی مناطق آزاد اورآسیا از محورهای این همایش است.
دبیر کمیته علمی همایش با اشاره به نقش آفرینی مناطق آزاد در موافقتنامه ترتیبات ترجیحی بین ایران و اتحادیه اوراسیا اظهار داشت:
نظام حقوقی توسعه تجارت (ظرفیتهای تجاری، موانع قانونی و حقوقی و راهکارها)، مبادلات گمرکی و نظام اقتصادی حاکم (ظرفیتها و راهکارها)، نظام بازاریابی تجاری اقتصادی در اتحادیه اوراسیا و توسعه و مدیریت بازار در مناطق آزاد، تولید کیفی، استاندارد سازی، برندسازی و بازارسازی در مناطق آزاد در اتحادیه اوراسیا از دیگر محورهای این همایش بین المللی است.
وی ادامه داد: در محور سوم این همایش به نقش ویژه مناطق آزاد انزلی، ارس و ماکو در تجارت با کشورهای اورآسیا و نقش مکمل مناطق آزاد جنوب (اروند و کیش و قشم و چابهار) در توسعه روابط تجاری با اتحادیه اوراسیا پرداخته خواهد شد.
دبیر کمیته علمی همایش بین المللی اتحادیه اقتصادی اوراسیا با دعوت از اندیشمندان، استادان و کارشناسان برای ارسال مقاله گفت:
علاقه مندان میتوانند مقالات خود را تا ۳۱ خرداد از طریق پایگاه اینترنتی www.iag.ir و پست الکترونیک info@iag.ir ارسال کنند.
مدیری تاکید کرد: مقالات برگزیده این همایش در پایگاه استنادی جهان اسلام (isc) نمایه سازی خواهد شد.
این همایش بین المللی مهر با حضور شخصیتهای سیاسی و اقتصادی کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا در منطقه آزاد انزلی برگزار میشود.