اخبار شیوع کووید ۱۹ در آمريکا
افزايش مبتلایان به کرونا در ناو جنگي آمريکا
تعداد ملوانهایی که در ناوشکن "یو اس اس کید" به ويروس کرونا مبتلا شده اند، دو برابر شده است و از ۱۸ به ۳۳ نفر رسیده است.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما، آخرین اخبار و تحولات در ارتباط با شیوع ویروس کرونا در آمريکا به شرح زیر است:
آخرين آمار از وضعيت افراد مبتلا به کرونا در آمريکا
ناوی تایمز نوشت: نیروی دریایی آمریکا گزارش کرد تعداد ملوانهایی که در ناوشکن یو اس اس کید به ویروس کووید ۱۹ مبتلا شده اند، دو برابر شده است و روز جمعه از ۱۸ به ۳۳ نفر رسیده است.
این ناوشکن که ۳۵۰ خدمه دارد در ساحل اقیانوس آرام آمریکای جنوبی قرار دارد. ماموریت فعلی این ناوشکن به فعالیتهای مبارزه با موادمخدر آمریکا ارتباط دارد. نیروی دریایی آمریکا در بیانیهای که روز شنبه منتشر کرد، گفت تیم پزشکی مستقر در این ناوشکن آزمایش گرفتن از خدمه کید را ادامه میدهد. دو ملوان این ناوشکن برای درمان به آمریکا منتقل شده اند. مقامات گفتند خدمه این ناوشکن از ماسک ان ۹۵ و دیگر تجهیزات محافظت شخصی استفاده میکنند.
ملوانهایی که از این ناوشکن منتقل شده اند وضعیت پایداری دارند.
ناوشکن کید دومین کشتی نیروی دریایی آمریکا در دریا است که شیوع ویروس کرونا را گزارش کرده است.
مقامات آمريکايي میگویند ناوهواپیمابر تئودور روزولت بیش از ۸۵۰ مورد ابتلا به ویروس کرونا را در میان نزدیک به ۵۰۰۰ خدمه اش گزارش کرده است. بسیاری از خدمه آن برای قرنطینه به گوام منتقل شده اند.
افزایش مبتلايان به کرونا در زندان هاي آمريکا
رسانه هاي آمريکايي از شیوع گسترده ویروس کرونا در میان زندانیان در زندانهای ایالتهای مختلف اين کشور خبر دادند.
شبکه تلویزیونی الحره گزارش داد، از مجموع ۲۵۰۰ مورد آزمایش کرونا در ایالت اوهایو در آمریکا، بیش از دو هزار مورد مثبت بوده است.
با اثبات اولین مورد ابتلا به ویروس کرونا در زندانی در ایالت اوهایوی آمریکا، برداشت مدیریت زندان این بود که با یک بیماری پیچیده مواجه شده است به همین دلیل چارهای جز انجام آزمایش روی تمام زندانیان برایشان باقی نماند، انجام آزمایش بر روی زندانیان ثابت کرد آمار مبتلایان لحظه به لحظه در حال افزایش است تا جایی که از مجموع ۲۵۰۰ نفر از زندانیانی که تحت آزمایش قرار گرفتند بیش از ۲۰۰۰ نفر مبتلا به ویروس بودند. این آمار موجب شد تا مدیران دیگر زندانهای آمریکا نیز آزمایشات کاملی روی زندانیان انجام دهند.
پژوهشها در چهار ایالت آمریکا یعنی آرکانزاس، کارولینای شمالی، ویرجینیا و اوهایو نشان داد از مجموع سه هزار و سیصد زندانی مبتلا به ویروس، تنها دویست و پنجاه نفر عوارض بیماری داشتند، این اتفاق به این معنی است که سطح عوارض بیماری میتواند از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد و این تفاوتها دلایل مختلفی دارد که افزایش سن و مبتلا بودن به بیماریهای مزمن میتواند از جمله این عوامل باشد.
ارقام رسمی منتشر شده در سال ۲۰۱۷ نشان میدهد دو میلیون و سیصد هزار نفر در زندانهای آمریکا به سر میبرند. بسیاری از این زندانیان در زندانهای ایالتی هستند.
تمسخر هنرپیشه هالیوود به گافهای ترامپ
بخش تصویری روزنامه آمریکایی واشنگتن پست تصاویری از شبکههای مختلف تلویزیونی آمریکا را که گافهای رئیس جمهور این کشور را درباره نحوه مقابله با شیوع ویروس کرونا به صورتی طنز آمیز به چالش کشیده اند، پخش کرد.
در این برنامه، بِرَد پیت، هنرپیشه معروف هالیوود، به صورتی طنزآمیز، نقش دکتر "آنتونی فائوچی"، رئیس مؤسسه ملی آلرژی و بیماریهای عفونی آمریکا و عضو کارگروه کاخ سفید برای مقابله با شیوع ویروس کرونای جدید، را بازی میکرد.
بِرَد پیت در نقش دکتر فائوچی گفت: «اطلاعات نادرستِ فراوانی در باره این ویروس در همه جا منتشر شده است. بله، (اذعان میکنم که) رئیس جمهور (دونالد ترامپ) با گستاخی، رهنمودهای ما را نادیده گرفته است. از اینرو، من امشب میخواهم آنچه را رئیس جمهور تلاش داشت بگوید، برای شما تشریح کنم.»
ادامه بحث و جدل در آمریکا بر سر کاهش محدودیتها
شبکه خبري الجزیره گزارش داد: بحثها در آمریکا بر سر کاهش محدودیتهای اعمال شده برای مقابله با شیوع ویروس کرونا، بین مقامات سیاسی و بهداشتی این کشور و نیز بین فرمانداران جمهوریخواه و دموکرات ایالت ها، ادامه دارد.
این شبکه افزود: با وجود اشتیاق دونالد ترامپ برای از سرگیری فعالیتهای اقتصادی، اما تصمیم گیری نهایی در این باره در دست فرمانداران ایالتها و شهرداران است. این موضوع هم به وابستگی حزبی فرمانداران ایالتها بستگی دارد. ایالتهایی که فرمانداران جمهوریخواه دارند، بیشتر به توصیههای ترامپ توجه میکنند. مشکل آن است که هماهنگ نبودن ایالتها با یکدیگر، مشکلات اضافی ایجاد میکند و شهروندان را سردرگم خواهد کرد. البته در این بحث ها، یک جنبه انسانی هم وجود دارد. به عنوان مثال ایالت کالیفرنیا این روزها شاهد گرمای شدید هواست و شهروندان با به چالش کشیدن توصیههای فرماندار دموکرات این ایالت، به ساحل رفتند. نگه داشتن خانوادهها در خانه، دشوار شده است.
احیای آمریکا بعد از کرونا سالها وقت مي برد
پایگاه اینترنتی شبکه سی ان ان در تحلیلی نوشت:آیا هیچکس هست که در شرایط کنونی دوست داشته باشد انگشتان یک آرایشگر را در برابر چشمان خود ببیند؟
آندسته از ماها که فهمیده ایم حضور ما برای ادامه فعالیت جامعه ضروری نیست هفته هاست که در خانههای خود مانده ایم. ما به ناگهان در داخل فضای محدود زندگی مان احساس خستگی میکنیم و رفت و آمد روزانه برایمان ایدهای جالب به نظر میرسد.
البته این به این معنی نیست که ما آماده ایم وارد یک محیط ورزشی شلوغ شویم و با حضور در رستوران ها، این تبلیغات قدیمی شرکت هواپیمایی ساوث وست (Southwest Airlines) را قبول کنیم که «شما الان آزادید هر جای آمریکا که خواستید بروید.» هنوز هم ترس از شیوع بیماری باعث میشود زمانی که افراد غریبهها به ما نزدیک میشوند مسیر خود را کج کنیم و این ترس میتواند در نهایت باعث کند شدن روند احیای اقتصادی شود.
هفته قبل چهار میلیون و چهارصد هزار آمریکایی دیگر نیز درخواست برخورداری از مزایای بیمه بیکاری را دادند و به این ترتیب تعداد کلی افرادی که در طول ۵ هفته قبل از کار بیکاری شده اند به ۲۶ میلیون و پانصد هزار نفر رسید. افرادی که تا قبل از این هرگز دست نیاز دراز نکرده بودند، به مراکز ارائه غذای رایگان مراجعه میکنند و نرخ بیکاری به یکباره در حال نزدیک شدن به نرخ بیکاری رکود بزرگ دهه سی میلادی است. البته در همه جای دنیا داستان همین است.
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا فکر میکند زمانی که زندگی عادی بار دیگر شروع شود و مردم بتوانند با آزادی خرید کنند و پولهای خود را هزینه کنند تقاضاهای انباشته شده در طول مدت قرنطینه باعث خواهد شد اقتصاد آمریکا همانند یک راکت، اوج بگیرد. ولی حتی اگر ویروس کرونا در سراسر آمریکا ضعیف شود- چیزی که هنوز آن را ندیده ایم، مغازه ها، رستوران ها، بارها و سینماها احتمالا با ظرفیتی محدود شروع به کار خواهند کرد. کافهای که شش گارسون داشت در آن زمان شاید فقط به سه گارسون نیاز داشته باشد؛ و هیچ تضمینی هم وجود ندارد که آن شغلهای دیگر که حذف شدند بار دیگر وارد عرصه فعالیت شوند.
این سناریو میلیونها بار تکرار خواهد شد. کم شدن تعداد کارگران و نیروهای شاغل به این معنی خواهد بود که تعداد افرادی که پول برای خرید خودرو و مسافرت رفتن دارند کم خواهد شد و در نتیجه صنایعی مثل گردشگری و تفریحات نیز راهی طولانی برای بهبود در پیش خواهند داشت؛ لذا بعد از پیروزی در نبرد علیه ویروس کرونا، جنگ برای احیای آمریکا ادامه خواهد یافت. جنگی که نه ماهها بلکه سالها زمان نیاز خواهد داشت.
بحران بیکاری در لاس وگاس بر اثر کرونا
روزنامه نیویورک تایمز در مطلبی نوشت: همانطور که اقتصاد آمریکا به علت بحران کرونا تعطیل است، کسانی که کمتر از همه برای روبرو شدن با این وضع آماده بودند، بیش از همه دشواریهای این شرایط را احساس میکنند.
این روزنامه در گزارشی افزود وقتی والیسیا اندرسون شروع به شمارش کسانی کرد که در لاس وگاس شغل خود را از دست داده اند، خیلی زود تعداد این افراد از تعداد انگشتان دستش بیشتر شد. شوهر و نان آور خانه اش که در رستورانی کار میکرد. همه ۲۵ نفری که با وی همکار بودند. پسرش که در یک آژانس کاریابی موقت کار میکرد. آرایشگرش، مردی که موهای همسرش را کوتاه میکرد. صمیمیترین دوستش.
نزدیک ۳۵۰ هزار نفر در نوادا از آغاز این بحران درخواست دریافت بیمه بیکاری کرده اند که بالاترین میزان در تاریخ این ایالت محسوب میشود. یک شرکت تحلیل اقتصادی در لاس وگاس تخمین میزند که میزان بیکاری در این شهر در حال حاضر برابر ۲۵ درصد باشد که حدود دو برابر میزان بیکاری در دوران رکود بزرگ است و همچنان رو به افزایش است. جرمی آگوئرو، یکی از کارشناسان این شرکت گفت، این شرایط بی سابقه است.
فرماندار میشیگان: مواد ضد عفونی کننده نخورید
فرماندار ايالت میشیگان گفت، توصیه غیرعلمی رئیسجمهور آمریکا برای درمان بیماری کرونا باعث مسمومیت بسیاری از ساکنان این ایالت شده است.
"گرچن ویتمر"، فرماندار ایالت میشیگان روز یکشنبه در گفتگو با شبکه تلویزیونیای بی سی نیوز از مردم خواست از خوردن مواد ضدعفونی کننده برای مقابله با ویروس کرونا خودداری کنند.
گرچن ویتمر افزود، زمانی که که فرد دارای یک سمت قدرتمند بر روی کره زمین از مردم میخواهد تا به مواد ضد عفونی کننده فکر کنند -چه این مسئله جدی باشد یا نباشد- مردم گوش میدهند. "
"دونالد ترامپ"، رئیس جمهور آمریکا در نشست خبری روز پنجشنبه خود با دیگر اعضای کارگروه مقابله با ویروس کرونای کاخ سفید اعلام کرد نور خورشید، رطوبت بالا یا احتمالا "تزریق مواد ضد عفونی کننده میتواند ظرف یک دقیقه این ویروس را از بین ببرد" و این میتواند درمانی برای کووید ۱۹ باشد. او روز جمعه به انتقادها از خودش به سبب بیان این سخنان این گونه واکنش نشان داد که طعنه زده است.
استفاده از فارغ التحصیلان جدید پزشکي در مبارزه با کرونا در آمریکا
شبکه تلویزیونی ان بی سی در گزارشی از استفاده از فارغ التحصیلان جدید دانشکدههای پزشکی در آمریکا برای حضور در خط مقدم مبارزه با کرونا در بیمارستانهای این کشور خبر داد.
بر اساس این گزارش، یک دانشجو میگوید: "اکنون ساعت شش و نیم صبح است و من در حال رفتن به بیمارستان هستم. " خبرنگار شبکه ان بی سی میگوید اینها افراد جدیدی هستند که از آنها در خط مقدم مبارزه با کرونا در آمریکا استفاده میشود. اینها دانشجویان دانشکده پزشکی در هیوستون هستند. این دانشجویان به تازگی از دانشگاه فارغ التحصیل شده اند.
بحران در بیمارستان مونت ساینا در نیویورک شدید است.
دکتر کیتلین لوزادا که در این بیمارستان کار میکند در سخنانی گفت: "طی چهار روزی که در این بیمارستان حضور داشته شماری بیمار جان خود را از دست داده اند. شرایط چالش برانگیز است. "
این دانشجویان در تلاش برای نجات دادن افراد بیشتری هستند.
شوک تاریخی به اقتصاد آمريکا
به گزارش خبرگزاری رویترز، "کوین هاست" مشاور اقتصادی کاخ سفید روز یکشنبه گفت تعطیلی اقتصاد آمریکا به سبب همه گیری ویروس کرونا شوکی با ابعاد تاریخی است که احتمالا میزان سراسری بیکاری را این ماه به ۱۶ درصد یا بیشتر افزایش میدهد.
هاست گفت:"ما با وضعیتی واقعا جدی روبرو هستیم. ما با بزرگترین شوک منفی روبرو هستیم که اقتصاد ما تا کنون با آن مواجه شده است. ما با میزان بیکاری روبرو میشویم که ارقام آن نزدیک ارقامی است که ما در زمان رکود بزرگ در دهه ۱۹۳۰ شاهد آن بودیم. "
اجرای قرنطینه در سراسر آمریکا برای مهار شیوع ویروس کرونا به اقتصاد لطمه زده است، کسب و کارها تعطیل شده اند و بیکاری به شدت افزایش یافته است.
تعداد بی سابقه ۲۶ و نیم میلیون آمریکایی از اواسط ماه مارس خواستار دریافت حقوق بیکاری شده اند. میزان فروشهای خرد، ساخت خانه و اعتماد مصرف کنندگان همگی کاهش یافته اند.
افزايش شمار مبتلایان ویروس کرونا در آمریکا
به گزارش پایگاه اینترنتی نیوز بریک که شمار قربانیان و مبتلایان به کرونا را به صورت جهانی منتشر و به روز رسانی میکند، شمار افراد مبتلا به ویروس کرونا در آمریکا به ۹۸۷ هزار و ۲۲۸ نفر و شمار جان باختگان به ۵۵ هزار و ۴۵۱ تن افزایش یافته است.
براساس این آمار، بیشترین مبتلایان و آمار مرگ ناشی از کرونا در نیویورک است. تاکنون ۲۲ هزار و ۳۶۵ نفر در نیویورک براثر ابتلا به کرونا مرده اند و ۲۹۳ هزار و ۶۹۶ نفر هم مبتلا شده اند.
در نیوجرسی نیز با ثبت پنج هزار و ۹۳۸ مورد مرگ، ۱۰۹ هزار و ۳۸ مورد مبتلا ثبت شده است.
در ماساچوست نیز ۵۴ هزار و ۹۳۸ مورد ابتلا و دو هزار و ۸۹۹ مورد مرگ و ایلینوی نیز ۴۳ هزار و ۹۰۳ مورد ابتلا و هزار و ۹۳۳ مورد مرگ ثبت شده است.
در کالیفرنیا نیز ۴۳ هزار و ۷۱۷ مورد ابتلا به ویروس کرونا تاکنون ثبت شده و هزار و ۷۲۷ نفر مرده اند و در پنسیلوانیا از ۴۲ هزار و ۶۱۶ مورد ابتلا به ویروس کرونا تاکنون هزار و ۸۱۶ نفر جان خود را از دست داده اند.
در میشیگان نیز ۳۷ هزار و ۷۲۸ نفر به ویروس کرونا مبتلا شده اند و سه هزار و ۳۱۵ نفر براثر این بیماری درگذشته اند.
در فلوریدا نیز ۳۱ هزار و ۵۳۲ ابتلا و هزار و ۷۵ مورد مرگ ثبت شده است.
در واشنگتن نیز ۱۳ هزار و ۷۸۲ نفر به کرونا مبتلا شده اند و ۷۵۴ نفر نیز جان باخته اند.
افزايش مبتلایان به کرونا در ناو جنگي آمريکا
افزايش مبتلایان به کرونا در ناو جنگي آمريکا
انتقاد آدام شیف از سیاستهای ترامپ
"آدام شیف"، عضو دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا در گفتگو با شبکه تلویزیونی ام اس ان بی سی نیوز از سیاستهای ترامپ و شیوه مدیریت او در پی شیوع ویروس کرونا انتقاد کرد.
آدام شیف عضو دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا گفت: "در حالی که ۹ ماه تا انتخابات آمریکا باقی مانده است ما میدانیم که او سبب وارد شدن چه آسیبهایی شده است. ما میدانیم که او سبب وارد شدن آسیبهای زیادی شده است.
عضو دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا افزود، ۵۵ هزار آمریکایی تاکنون بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست داده اند، زیرا ترامپ فردی ناکارآمد است.
شیف همچنین گفت: اقداماتی که ترامپ انجام میدهد سبب حفاظت از کشور نمیشود، زمانی که این ویروس شوع پیدا کرد، همه امیدهای او از بین رفت، این یک فاجعه است که پیامدهایی خواهد داشت. "
عضو دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا در ادامه افزود:" ما نمیتوانیم به ترامپ اطمینان داشته باشیم که این پولی که قرار است سبب حفاظت از فرصتهای شغلی برای مردم شود صرف همین کار خواهد شد، ما نمیتوانیم مطمئن باشیم دستگاههای تنفس مصنوعی که به ایالتها اختصاص یافته است در واقع به ایالتهایی اختصاص خواهد یافت که بیش از پیش به این دستگاهها نیاز دارند.
سقوط بهای نفت خام آمریکا در بازار آسیا
قیمت هر بشکه نفت خام پایه آمریکا روز دوشنبه در بازار آسیا به علت نگرانیهای مداوم در مورد ظرفیتهای ذخیره در حالی که همه گیری ویروس کرونا تقاضا برای نفت را به شدت کاهش داده است، بیش از ۹ درصد کاهش پیدا کرد.
در معاملات الکترونیک امروز صبح بازار آسیا، هربشکه نفت خام سبک شیرین آمریکا یا همان وست تگزاس اینترمدیت که نفت خام پایه آمریکا محسوب میشود با ۹.۳ درصد کاهش، ۱۵ دلار و ۳۶ سنت معامله شد.
هر بشکه نفت خام برنت دریای شمال که نفت خام مرجع در بازار بین المللی به شمار میرود، ۳.۲ درصد کاهش یافت و به ۲۰ دلار و ۷۵ سنت رسید.
قیمتها در هفتههای اخیر به علت سقوط تقاضا ناشی از توقف فعالیتهای اقتصادی و محدودیتهای سفر در سراسر جهان که برای مقابله با همه گیری ویروس کرونا به اجرا گذاشته شده، به شدت کاهش یافته است.
در هفتهای که گذشت، قیمت نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا حتی به زیر صفر نیز رسید.